Κορυφαία στην Ευρώπη η Παπαχρήστου

Κυριακή, Ιούλιος 22, 2018 - 10:42μμ

Στην καλύτερη κατάσταση της ζωής της έδειξε πως είναι η Βούλα Παπαχρήστου λίγες μόλις εβδομάδες πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Στάρα Ζαγόρα, όπου "προσγειώθηκε¨ στα 14,74 μ. (2,1) στο τριπλούν κατέλαβε την πρώτη θέση και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Παπαχρήστου έκανε ένα ακόμη άλμα, το οποίο μετρήθηκε στα 14,60 μ. (1,7), που είναι το τέταρτο καλύτερο άλμα της καριέρας της και στη συνέχεια επέλεξε να σταματήσει τον αγώνα της.  Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης και έδειξε πως στο Βερολίνο, όχι μόνο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το μετάλλιο που κατέκτησε στο Άμστερνταμ, αλλά να διεκδικήσει  να βρεθεί ακόμη υψηλότερα στο βάθρο.

«Δεν πιέστηκα καθόλου για να βγουν τα δυο αυτά άλματα, στην πρώτη μάλιστα προσπάθεια πάτησα πίσω. Μένουν δύο εβδομάδες στις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε μικρές λεπτομέρειες, προκειμένου να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Βερολίνο. 

Είμαι χαρούμενη και συγκεκριμένη, θέλω να δουλέψω κι άλλο και να είμαι έτοιμη να κάνω αυτό που πραγματικά μπορώ, εκεί που πρέπει.

Όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα να έχω υπομονή και να μείνω συγκεντρωμένη, να σκύψω το κεφάλι και να δουλεύω σε αυτά που μου επιτρέπει το πόδι. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο, αλλά και το ιατρικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ», είπε η αθλήτρια μετά το τέλος του αγώνα.

Υποστήριξη: SilkTech