Το κορίτσι της... διπλανής πόρτας στο πλευρό του Θανάση Αντετοκούνμπο-ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Φεβρουάριος 25, 2019 - 3:26μμ

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο μπήκαν τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα στην αθλητική μας καθημερινότητα, λάμποντας εξ αρχής με την αθλητική τους αξία, αλλά κυρίως με την ποιότητά τους ως άνθρωποι.

Όλη η οικογένεια αντιμετώπισε με σεμνότητα την ξαφνική δημοσιότητα και την αναγνώριση κρατώντας τα… πόδια της στο έδαφος, ακόμα και όταν ο Γιάννης έγινε ένας από τους καλύτερους παίχτες του κόσμου και ο Θανάσης μόνιμος στην Εθνική Ελλάδος.

Το ίδιο συμβαίνει και με την προσωπική τους ζωή. Τόσο ο Γιάννης, όσο και ο Θανάσης που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, έχουν κρατήσει όσο το δυνατόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις σχέσεις τους, αποφεύγουν την υπερπροβολή και τις συνεχόμενες εξόδους.

Και οι επιλογές τους όμως σε πρόσωπα δείχνουν το ποιότητά τους, καθώς παρέμειναν μακριά από τη «λαίλαπα» που θέλει τους διάσημους αθλητές να «μπλέκουν» με μοντέλα, τραγουδίστριες και εν γένη με τη show biz.

Οι σύντροφοι του Γιάννη και του Θανάση είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας, τα οποία δεν «φοβούνται» να κυκλοφορήσουν αμακιγιάριστες.

Δείτε τον Θανάση Αντετοκούνμπο με τη σύντροφό του.

Υποστήριξη: SilkTech