Κόντρα σε όλα στην Καλαμαριά (15:00) για το «διπλό» ανόδου»

Κυριακή, Μάρτιος 24, 2019 - 10:01πμ

Τον σημαντικότερο αγώνα της (μέχρι τον επόμενο) στην χρονιά δίνει η Παναχαϊκή, μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live στο sportin.gr) στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα Πόντου για την 23η αγωνιστική της Football League.

Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην τρίτη θέση, με τον Απόλλωνα Λάρισας να προπορεύεται για έναν βαθμό και να έχει δύσκολη «έξοδο» στη Δράμα, ενώ και ο πρωτοπόρος Βόλος… γκέλαρε ξανά, αφήνοντας βαθμούς στα Περιβόλια με τον Πλατανιά.

Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία για τους δύο σημερινούς «μονομάχους» να φτάσουν μέχρι τη δεύτερη θέση και να βλέπουν με αξιώσεις ακόμα και την κορυφή.

Γύρω από το σημαντικό αυτό παιχνίδι θα περιστρεφόταν η κουβέντα στην Παναχαϊκή, αν δεν είχε σκάσει σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση της παραίτησης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, που απασχόλησε τους πάντως γύρω και μέσα στην ομάδα, την εβδομάδα που μας πέρασε και σύμφωνα με τη λογική δεν θα έχει αφήσει ανεπηρέαστο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτός είναι ο δυσκολότερος ρόλος του Χρήστου Καραπίτσου, ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο εγχείρημα να οδηγήσει την ομάδα στους 2 επόμενους αγώνες, μέχρι να υπάρξει αντικαταστάτης, αν και η προοπτική της ανόδου, ίσως συσπειρώσει για ακόμα μία φορά φέτος στα δύσκολα, την ομάδα.

Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Αγυιά, ενώ αυτή ήταν οι τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία των δύο ομάδων, που είχαν και δύο πέρσι χωρίς γκολ για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Χρήστος Καραπίτσος αντιμετώπισε δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής, χάνοντας για την σπουδαία αναμέτρηση τους Πέτρις και Κόβασετς, με τον δεύτερο να αλλάζει τη ροή του παιχνιδιού όποτε μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και αν φέρεται να είναι, η… πέτρα του σκανδάλου στην διαφωνία Δρόσου και Οφρυδόπουλου, που έφερε τις τελευταίες εξελίξεις.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Σούλης, Κολοβούρης, Πολίμος, Ντάσιος, Τσελεπίδης, Mohsni, Πλέγας, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Coll, Montiel, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Μπαστακός, Μαυριάς, Μωραΐτης, Πολυχρόνης.

Υποστήριξη: SilkTech