Κωνσταντίνος Μάντζαρης: "Υπέροχο συναισθημα να βάζω γάντια με τον Δημήτρη Κωστα"

Πέμπτη, Οκτώβριος 4, 2018 - 8:00πμ

Ο Κωνσταντίνος Μάντζαρης μίλησε για τον ξεχωριστο αγώνα πυγμαχίας που έκανε με τον συναθλητή του Κώστα Δημήτρη στα πλαίσια του "The Unknown Champion" που έλαβε χώρα στην Πάτρα. Ο Κώστας αγωνίστηκε στο ρινγκ με τεχνητό μέλος στο πόδι του για πρώτη φορά έπειτα από το ατύχημα που είχε .

Ο Μάντζαρης πυγμαχος της Παναχαϊκης με προπονητη τον κ. Νίκου Πλεα είπε για αυτή την αναμέτρηση : «Η ιδέα για το ματς ήρθε από τον δάσκαλό μου. Μου άρεσε πολύ η ιδέα του , με συγκίνησε και ειπα αμέσως το ναι.

Ο Δημητρης έχει υπάρξει περισσοτερα χρονια από μένα στο άθλημα , σε υψηλότερο επίπεδο παίζοντας με διακρίσεις και σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Δεν αγωνιστήκαμε με υπερβολική δύναμη όμως είχε πολύ καλή κίνηση μέσα στα σχοινιά και αυτό με ευχαρίστησε και μενα στο ματς.

Ηταν υπέροχο το συναισθημα να βάζω γάντια με έναν δικο μου άνθρωπο και μακάρι να μας δοθεί και μελλοντικά η ευκαιρία να το κανουμε ξανά.

Σιγουρα θα το ηθελα με τον Μητσο γιατι αποτελεί πολύ δυνατό , μάχιμο μέρος της πυγμαχικής οικογένειάς μας.

Δικος μου στοχος στο αθλημα είναι να εξελιχθώ όσο περισσότερο γίνεται γιατί η πυγμαχία είναι... αρρώστια.

Πάντα διπλα στον προπονητή μου που του χρωστάω τα περισσότερα ευχαριστώ. Και αυτό γιατι πέρα από το μποξ μας μαθαινει να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι μιλώντας μας σαν να ειμαστε δικά του παιδιά».

Πηγή: ufight.gr

Υποστήριξη: SilkTech