Κομβική μάχη για την 3η θέση στη Λάρισα η... μισή Παναχαϊκή

Κυριακή, Απρίλιος 22, 2018 - 12:26μμ

Κομβική μονομαχία για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης δίνει σήμερα η Παναχαϊκή στη Λάρισα. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (17:00 Web ΕΡΤ, sportin.gr) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου αποτελεί παρελθόν και η Παναχαϊκή είναι υποχρεωμένη να ξεπεράσει και τα αγωνιστικά προβλήματα, την ώρα που ο Κισσαμικός πλησίασε στον ένα βαθμό μετά τη χθεσινή ισοπαλία με τον ΟΦΗ στα Χανιά

Ο τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Στεργίδη (ρήξη μηνίσκου), Φουρλάνο (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική άρθρωση), Μακρυδημήτρη, Σωτηράκος (έκαναν ατομικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα) και Βασιλείου (δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο). Σε όλες αυτές τις απουσίες προστίθεται και ο τιμωρημένος Μπουτζίκος και ο Γιώργος Ντάσιος ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Μουστακόπουλος, Γκίνο, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην ιστορία της Φούτμπολ Λιγκ, στον πρώτο γύρο, οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 2-1 στην Αγυιά.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα και το γήπεδο της Φιλιππούπολης, που αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς ο Απόλλων Λάρισας αγωνίζονταν μέχρι σήμερα στο ιστορικό Αλκαζάρ.

Υποστήριξη: SilkTech