Κόμπι Μπράιαντ: Ταυτοποιήθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες της μοιραίας πτήσης

Δευτέρα, Ιανουάριος 27, 2020 - 6:33μμ

Ταυτοποιήθηκαν και οι εννέα επιβαίνοντες που έχασαν τη ζωή τους από το δυστύχημα που συγκλόνισε τον πλανήτη εχθές το βράδυ, όταν έγινε γνωστό ότι το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσας, στη νότια Καλιφόρνια.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχαν ταυτοποιηθεί τα ονόματα των οκτώ από τους εννέα επιβαίνοντες, ενώ δεν είχε επιβεβαιωθεί αυτό του πιλότου της μοιραίας πτήσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβαίνοντες πήγαιναν σε αγώνα μπάσκετ, όταν κατέπεσε το ελικόπτερο. Το σκάφος πετούσε σε συνθήκες ομίχλης, οι οποίες θεωρούνταν τόσο επικίνδυνες, ώστε τα ελικόπτερα της τοπικής αστυνομίας να μείνουν καθηλωμένα στο έδαφος.

Όπως μετέδωσε το CBS, εκτός από τον παλαίμαχο θρύλο του NBA, στο ελικόπτερο επέβαιναν ακόμη η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα Μπράιαντ, ο προπονητής μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του, Κέρι, και η κόρη τους, Αλίσα Αλτομπέλι, η προπονήτρια μπάσκετ της Τζιάνα, Κριστίνα Μάουζερ, η συμπαίκτρια της Τζιάνα, Πέιτον Τσέστερ, και η μητέρα της Πέιτον, Σάρα Τσέστερ, καθώς και ο πιλότος Άρα Ζομπαγιάν.

Υποστήριξη: SilkTech