«Κόλλησε» στα Τρίκαλα και έμεινε πίσω η Παναχαϊκή - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, Μάρτιος 3, 2021 - 5:38μμ

Ούτε τώρα κατάφερε η Παναχαϊκή να δημιουργήσει ένα σερί και να πετύχει για πρώτη φορά τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «κοκκινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τα Τρίκαλα, στη Θεσσαλική πόλη, για την πρεμιέρα (12η αγωνιστική) του δεύτερου γύρου της Super League 2.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Νέα απώλεια βαθμών για το συγκρότημα του Χρήστου Παρασκευόπουλου, που δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη σπουδαία νίκη της στο ντέρμπι με την Ξάνθη την Κυριακή και έτσι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των ανταγωνιστών της, μένοντας στην 5η θέση με 7 πόντους διαφορά πλέον από την κορυφή!

Μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο καθ’ όλο το 90λεπτο κι αυτή ήταν η Παναχαϊκή, η οποία ήταν και η μόνη που είχε τελικές (6) αλλά και την κατοχή της μπάλας, χωρίς να μπορέσει να πάρει τη νίκη, πληρώνοντας τις πολλές τις απουσίες και μία ακόμα που ήρθε νωρίς στο παιχνίδι, αυτή του Αραβίδη.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Διαγόρα, την Κυριακή (7/3, 20:30) το βράδυ στην Αγυιά, για την 13η αγωνισιτκή, στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Στάικος (Λάρισας)

4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Κάρτες: 40’ Παπαγεωργίου, 86’ Νιάρος / 33’ Αραβίδης, 41’ Μπρους

Γκολ: -

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος ©, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (78’ Μόλα), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (59’ Χατζηκωνσταντίνου), Κεχαγιάς, Σταματής (46’ Πέλκας), Ευθυμίου (85’ Διαμαντόπουλος)

Παναχαϊκής (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης ©, Σταμόπουλος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Πάνος (84’ Μπελεζάκης), Μπρους, Ανάκογλου, Τσερούτι (58΄Σκεπετάρης), Μπάτροβιτς, Γιούσης (83’ Παπαδόπουλος), Αραβίδης (36’ Αποστολόπουλος)

Υποστήριξη: SilkTech