«Κόλλησε» με παίχτη παραπάνω και άφησε βαθμούς στη Ρόδο η Παναχαϊκή

Τετάρτη, Ιανουάριος 20, 2021 - 5:21μμ

Χωρίς νίκη έμεινε και μετά το φινάλε της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» έμειναν στο 1-1 με τον Διαγόρα στη Ρόδο, παρότι έπαιζαν για περίπου μία ώρα με παίχτη παραπάνω.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Μπάτροβιτς στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Κουσκουνά. Στο 33’ ήρθε η απάντηση από τον Διαγόρα, καθώς ο Ντοβιράλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι είδαν στο 39’ να μένουν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Πατρινού Σμυρλή και έτσι δεν άλλαξε τίποτα στο δεύτερο μέρος με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κορωνάς (Πειραιά), Παγουρτζής (Πειραιά)

Κίτρινες: 37’, 39’ Σμυρλής / 29’ Πάνος

Κόκκινη: 39’ Σμυρλής

Γκολ: 34’ Ντοριβάλ, 82’ Αθανασίου / 8’ Μπάτροβιτς

Διαγόρας (Θεοδωσιάδης): Τσέλιος, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλα, Σεληνιωτάκης, Ντοριβάλ (65’ Δημήτρουλας), Μασούρας (78' Αυγενικού), Σμυρλής, Λινάρδος (58’ Ζόρντι Αλαέθ), Γεωργίου © (65’ Αθανασίου), Μπαστακός (78' Μανωλάκης).

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Σούλης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Λαρρέα (46’ Τσερούτι), Σταμόπουλος, Πάνος, Μουστακόπουλος (80’ Σκεπετάρης), Ανάκογλου (53’ Μπρους), Μπάτροβιτς (56’ Γιούσης), Αραβίδης (56’ Μασούρας), Κουσκουνάς ©.

* Ακολουθεί ο αγώνας με τον ΟΦ Ιεράπετρας την Κυριακή (24/1, 14:00) στο γήπεδο της Αγυιάς με το «τρίποντο» να είναι επιβεβλημένο πλέον.

Υποστήριξη: SilkTech