Κληρώνει για ΝΟΠ και ΝΕΠ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής

Τετάρτη, Οκτώβριος 17, 2018 - 11:52πμ

Την Τετάρτη (17/10) το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής των ανδρών, με τη συμμετοχή, όπως και πέρυσι, δύο ομάδων από την Πάτρα, του ΝΟΠ και της νεοφώτιστης ΝΕΠ (υποβιβάστηκε ο Νηρέας).

Μετέχουν συνολικά 16 ομάδες που θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 8, με το ίδιο σύστημα: Μετά τα παιχνίδια της πρώτης φάσης, οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου θα παλέψουν για τις δύο θέσεις της ανόδου, ενώ οι τέσσερις τελευταίοι για την αποφυγή των τεσσάρων τελευταίων θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό στη Β' Εθνική.

Οι 16 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 είναι:
Πανιώνιος, ΟΦΗ, ΝΟ Πατρών, ΑΕ Χαϊδαρίου, Άρης Θεσσαλονίκης, Νηρέας Γέρακα, Ηλυσιακός, ΝΟ Λάρισας, Παναθηναϊκός, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΟΝΣ Μίλων, Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Ρεθύμνου, ΟΥΚ Βόλου και ΠΑΣ Φοίβος.

Στον Βόρειο Όμιλο θα συμμετέχουν δύο ομάδες της Αττικής που θα προκύψουν με κλήρωση και έξι ομάδες που είναι ήδη γνωστές. Πρόκειται για αυτές της Θεσσαλονίκης (Άρης, ΠΑΣ Φοίβος), της Θεσσαλίας (ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου) και της Πάτρας (ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών).

Στο Νότιο Όμιλο θα υπάρχουν λάβουν μέρος οι δύο ομάδες της Κρήτης (ΟΦΗ, ΝΟ Ρεθύμνου) και έξι ομάδες της Αττικής που θα προκύψουν με κλήρωση.

H πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 9 Δεκεμβρίου.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech