Κέρκη Σάμου: «Εξασφαλίσαμε μέχρι και τα ακτοπλοϊκά στην Παναχαϊκή»

Πέμπτη, Δεκέμβριος 27, 2018 - 5:01μμ

Επίθεση στην Παναχαϊκή και στην ΕΟΠΕ εξαπέλυσε η ομάδα της Κέρκης Σάμου, μετά την αποχώρηση των «κοκκινόμαυρων» από το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών.

Οι νησιώτες μάλιστα υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι είχαν διασφαλίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ώστε να μεταβεί η Παναχαϊκή στη Σάμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βρεθήκαμε για άλλη μια φορά , στο ίδιο έργο θεατές. Ένα έργο που λέει ότι όποια ομάδα βλέπει τον υποβιβασμό της σαν κάτι αναπόφευκτο αγωνιστικά , όταν έρχεται η ώρα του ταξιδίου της στη Σάμο να αποχωρεί από το πρωτάθλημα.

Το ζήσαμε πέρυσι με την ομάδα των Χανιών και του Απόλλωνα Πατρών και τώρα με την Παναχαϊκή . ΟΛΕΣ τους ιστορικές ομάδες στο ελληνικό βόλεϊ.

Η ΕΟΠΕ το καλοκαίρι έκανε κάποιες κινήσεις για να το αποτρέψει αυτό, αλλά από ότι βλέπουμε δεν ήταν αρκετές.

Για άλλη μια φορά μεγάλος χαμένος βγαίνει η ομάδα που προσπαθεί να είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της , που αντίθετα με το γενικό καθεστώς που επικρατεί στην χώρα μας προσπαθεί να έχει οργανώσει από νωρίς τα πάντα για την χρονιά που έρχεται.

Επειδή εμάς δεν μας αρέσουν οι δικαιολογίες και η απόδοση ευθυνών αλλά τα έργα και οι πράξεις , φτάσαμε σε σημείο να εξασφαλίσουμε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Παναχαϊκής για να την βοηθήσουμε οικονομικά στο ταξίδι της , καθώς ήμασταν υποψιασμένοι από τα περσινά παθήματα έτσι ώστε να μην εκτεθούμε στον κόσμο που έχει αγοράσει εισιτήρια για αυτό τον αγώνα αλλά και στους χορηγούς μας που θέλουν να προβληθούν μέσα από αυτόν.

Όμως τελικά αποδείχτηκε περίτρανα ότι το λάθος βρίσκεται στην δομή του πρωταθλήματος που πάει να γίνει ένα πρωτάθλημα ακατάλληλο για οργανωμένα και σοβαρά σωματεία που στόχο έχουν την διαφήμιση του αθλήματος καθώς τους προσφέρει μόνο οικονομική ζημία και το να εκτεθούν στον κόσμο τους.

Ζητάμε να ξανασκεφτείτε πολλά. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα της δημιουργίας της pre league για να μπορούν σωματεία σαν το δικό μας να δουλεύουν σε ένα υγειές περιβάλλον ;

Μήπως πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο να ζητείτε από τις ομάδες που δηλώνουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα κάποια οικονομική εγγύηση για την κατάσταση του σωματείου και όχι ένα πρόστιμο σε περίπτωση αποχώρησης όπως συμβαίνει τώρα;Η ΕΟΠΕ θα εισπράξει στα ταμεία της το πρόστιμο που θα καταβάλει η Παναχαϊκή για την αποχώρηση της .

Εμάς ποιος θα μας καλύψει την οικονομική ζημιά που μας επιφέρει ένας αγώνας που ενημερωνόμαστε ότι δεν γίνεται την τελευταία στιγμή;Στον κόσμο του νησιού , που αποδεδειγμένα από την προσέλευση του στο γήπεδο , ένας αγώνας σαν και αυτόν είναι το πολιτισμικό γεγονός της εβδομάδας, τι θα του πούμε για αυτό το πρωτάθλημα ;

Στον κόσμο και στους χορηγούς που μας έχουν στηρίξει οικονομικά για να παίζουμε αγώνες σαν και αυτούς , ποιος θα τους πούμε ότι είναι ο λόγος που δεν θα γίνει αυτός ο αγώνας;

Πρόεδρε της ΕΟΠΕ , έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις αποφάσεις σας και στην ικανότητα σας και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε την λύση για να βοηθήσετε το άθλημα που αγαπάμε , να συνεχίσει να εξαπλώνεται στην επαρχία και σε όλη την Ελλάδα αλλά και να προστατέψετε εμάς και όλες τις υγείες ομάδες να ξεφύγουμε από αυτό το διευρυμένο τοπικό πρωτάθλημα».

Υποστήριξη: SilkTech