Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Άρης

Κυριακή, Φεβρουάριος 4, 2018 - 7:21μμ
EUROKINISSI

Με μεγάλο κερδισμένο τον Άρη ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της 15ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν δύσκολα με 1-0 της Σπάρτης στο Χαριλάου και ξέφυγαν με 5 βαθμούς στην κορυφή.

Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε. Ο Άρης με γκολ του Δεληζήση στο 73', με κεφαλιά, επικράτησε 1-0 της Σπάρτης στο «Κλ. Βικελίδης», για την 15η αγωνιστική της Football League.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 39 βαθμούς, εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα (1-1) της Παναχαϊκής με τον Πανσερραϊκό και αύξησε η διαφορά του από τους δεύτερους Αχαιούς στους πέντε βαθμούς.

Οι Θεσσαλοί συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους μετά τα τρίποντα επί των Παναιγιαλείου και ΟΦΗ. Νίκησαν 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο Αλκαζάρ και σημείωσαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Σάκης Κανούλας στο 77’.

Ο Απόλλων Πόντου γνώρισε την τέταρτη εκτός έδρας ήττα του και μετά τη νέα απώλεια βαθμών, βρίσκεται και πάλι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Αυτό ήταν το 7ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι που δεν καταφέρνουν να νικήσουν οι «κοκκινόμαυροι» και δεδομένα πλέον έχουν στόχο τη σωτηρία.

Έχει πάρει φόρα ο Εργοτέλης και δεν σταματιέται… Η ομάδα του Τάκη Γκώνια σημείωσε την πρώτη της νίκη στο Παγκρήτιο με «θύμα» την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0).

Οι Κρητικοί παρουσιάζονται πιο… ρεαλιστές στα τελευταία τους παιχνίδια, κράτησαν για τέταρτο σερί ματς το μηδέν στην άμυνα και βελτίωσαν έτσι σημαντικά την βαθμολογική τους θέση.

Μάλιστα, για πρώτη φορά αναρριχήθηκαν πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, αν και οι Θεσσαλοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος τους...

Τα αποτελέσματα της Κυριακής για την 15η αγωνιστική:

Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Πόντου 1-0

(77’ Κανούλας)

Εργοτέλης-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

(43’ Κάιπερς)

Παναχαϊκή - Πανσερραϊκός  1-1

(66’ Μωραΐτης / 35’ Νουόμο)

Άρης – Σπάρτη  1-0

(73’ Δεληζήσης)

Υποστήριξη: SilkTech