Το κέντρο της Πάτρας φιλοξενεί διαρκώς αθλητικές δράσεις

Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019 - 2:16μμ

Και ξαφνικά γεμίσαμε από αγώνες και δράσεις μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Το οποίο κάποτε, θυμίζουμε έκλεινε μονάχα σε μεγάλες κομματικές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Μα πλέον, όσοι πάνε να ακούσουν πολιτικούς αρχηγούς, χωρούν και σε μεγάλες αίθουσες, δεν είναι ανάγκη να ομιλούν στην πλατεία Γεωργίου, που π' ανάθεμά την δεν γεμίζει με τρεις χιλιάδες κόσμου.

Απέμεινε μόνο το καρναβάλι, αλλά πλέον δεν είναι μόνο του! Μια σειρά από δράσεις και αγώνες του τοπικού αθλητικού κινήματος, δίνει άλλη πνοή, άλλη νότα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Που χάρη σε ένα μεγάλο οδικό δίκτυο που κατασκευάστηκε τα τελευταία χρόνια, δεν ασφυκτιά όταν έχουμε τέτοιες δραστηριότητες.

Ο Πατρινός μαθαίνει να τρέχει! Με το run greece, τον ημιμαραθώνιο του ΣΔΥΠ «Φάνης Τσιμιγκάτος», τους λαϊκούς αγώνες του ΣΜΑ Φειδιππίδη, της Ζεύξης, τον ημιμαραθώνιο από τη Ναύπακτο, τον αγώνα του Πανεπιστημίου, ποδηλατικούς αγώνες, επιδείξεις ενόργανης γυμναστικής και τόσα ακόμα.

Μην ξεχνάμε το PICK της Πάτρας, το σόου της ΦΙΛΜΠΑ, τους αγώνες του ΑΟΠ, αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ σε διάφορες πλατείες, κι ακόμα τάε κβον ντο, πυγμαχίας και πόσα ακόμα είδαμε να γίνονται δημοσίως στους δρόμους της Πάτρας. Kι ας μην ξεχνάμε, παραπλήσιους αγώνες, στην Κάτω Αχαγιά, στο Ρίο και στον Ψαθόπυργο, στο Παναχαϊκό κ.ά.

Κι είναι στιγμές που ομορφαίνουν το ιστορικό κέντρο της πόλης!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech