«Κάζο» στην Αγυιά- Βαριά ήττα από τον Κισσαμικό

Τετάρτη, Μάρτιος 27, 2019 - 5:08μμ

Μέγα «κάζο» έπαθε η Παναχαϊκή στην Αγυιά και έμεινε πίσω στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Ο Κισσαμικός έκανε… παρέλαση στην Πάτρα και κέρδισε με 3-1 για την 24η αγωνιστική της Football League.

Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο όλο το 90λεπτο αναγκάζοντας τον κόσμο της Παναχαϊκής να τους χειροκροτήσει για το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν σε μία ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση. Μην ξεχνάμε ότι ο Κισσαμικός έχει περάσει με 4 γκολ και από τον Βόλο, πριν τρεις εβδομάδες.

Το παιχνίδι… τελείωσε και μετά την αποβολή του Τσελεπίδη με δύο κίτρινες σε 6 λεπτά, ενώ ο Ελευθεριάδης πέτυχε το γκολ της τιμής στο φινάλε.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ηφαίστειο θύμιζε το γήπεδο μετά το δεύτερο γκολ των Κρητικών με τις αποδοκιμασίες να γίνονται πιο έντονες μετά και το τρίτο και τους οπαδούς των «κοκκινόμαυρων» να βάλουν κατά πάντων στην διοίκηση και να αποθεώνουν Οφρυδόπουλο και Κυρακίδη.

Η Παναχαϊκή πλέον παραμένει κοντά βαθμολογικά στη δεύτερη θέση αλλά μένοντας 4η έχει προτίστως να μετρήσει τα… σημάδια της από την σημερινή βαριά ήττα και να ανασυνταχθεί ενόψει της Κριακάτικης αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, καθώς μένουν 6 ακόμα τελικοί και όλα γίνονται.

Κίτρινες: 43’ Αργυρόπουλος, 62’, 68’ Τσελεπίδης / 49’ Μουμίν, 50’ Αρναρέλλης

Κόκκινη: 68’ Τσελεπίδης

Γκολ: 87’ Ελευθεριάδης / 6’, 73’ Κάσσος, 52’ Αρναρέλλης

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Πέτριτς, Σταμόπουλος, Μοσνί, Τσελεπίδης, Ντάσιος, Φουρλάνος (76’ Παπατόλιος), Πλέγας (27’ Μπαστακός), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (46’ Κολ).

Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Αλί, Παπαχρήστος, Φάζος, Μουμίν, Τεγούσης, Ρίσκι (82’ Αποστολόπουλος), Αρναρέλλης (75’ Βρεττός), Κάσσος, Κουσκουνάς (38’ Τόλι).

 

Υποστήριξη: SilkTech