Κατσουράνης: «Σπουδαίο γεγονός για τη πόλη οι Μεσογειακοί»

Δευτέρα, Αύγουστος 12, 2019 - 11:00πμ

Μία από τις σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού στη χώρα μας, μιλά για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες. Ο λόγος για τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη εθνική ποδοσφαίρου το 2004, Κώστα Κατσουράνη ο οποίος για 2,5 χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής.

Αλλωστε ο Κατσουράνης ξέρει πολύ καλά τα κόλπα της μπάλας και μπορεί να μην υπάρχει το ποδόσφαιρο στους παράκτιους μεσογειακούς ωστόσο υπάρχει το συναφές beach soccer που αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα.

«Οι παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες είναι σπουδαία διοργάνωση και είναι μεγάλο γεγονός όχι μόνο για τη Πάτρα αλλά και τη υπόλοιπή Ελλάδα» είπε αρχικά ο Κατσουράνης και πρόσθεσε: «Καλώ όλους τους Πατρινούς να έρθουν στα γήπεδο για να δουν από κοντά τους αγώνες και φυσικά να παρακολουθήσουν και το beach soccer που είναι σίγουρο πως θα προφέρει δυνατές συγκινήσεις στην άμμο».

Ο «Κατσουρ» σχολίασε και τη κουλτούρα των φιλάθλων της Πάτρας, λέγοντας : «Ξέρω πολύ καλά την θετική διάθεση των φιλάθλων της Πάτρας, ξέρω πως είναι δίπλα σε οτιδήποτε καλό γίνεται και είμαι σίγουρος πως θα τους αγκαλιάσουν»

Υποστήριξη: SilkTech