Καθολική αναγνώριση της επιτυχίας του Προμηθέα

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2020 - 7:02μμ

Ιστορική επιτυχία έκανε ο Προμηθέας με την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου Εθνικής εμβέλειας επαγγελματικών κατηγοριών στους άνδρες, για την Πάτρα με την κατάκτηση του Ελληνικού Super Cup. Σύσσωμος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος της Πάτρας έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στους τροπαιούχους, ενώ ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο του Συλλόγου.

Ο Δήμος

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, πέραν της συνεχούς επικοινωνίας που είχε πριν και μετά τον τελικό του Super Cup με τα μέλη της διοίκησης του «Προμηθέα» και των συγχαρητήριων που απέστειλε στους παίκτες και στους προπονητές για την μεγάλη τους επιτυχία, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή, το πρωί τις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Προμηθέα» Πατρών και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ «Προμηθέας», Κώστα Μπακαλάρο, και τους συνεργάτες του και τους συνεχάρη για την κατάκτηση του Super Cup, που αποτελεί και τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της ομάδας.

Παρών στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Η Παναχαϊκή

Συγχαρητήρια στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ για την κατάκτηση του τίτλου. Κάνει περήφανη την πόλη μας και μπράβο σε αυτούς που προσφέρουν-και για αυτους που εργάζονται για αυτόν. 

Συγχαρητήρια στον Προμηθέα από Ε.Π.Σ.Α.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας συγχαίρει την ΚΑΕ Προμηθέας για την κατάκτηση του SUPER CUP στο μπάσκετ. Ο Προμηθέας έφερε το Αχαϊκό μπάσκετ σε ένα από τα κορυφαία σκαλοπάτια της Basket League κάνοντας υπερήφανη την Πάτρα και τον νομό μας. Η ομάδα της πόλης μας, που έγραψε μια χρυσή σελίδα στον αθλητισμό της Αχαΐας, αποτελεί πρότυπο οργάνωσης και δικαιώνεται τόσο με την κατάκτηση του κυπέλλου, όσο και με την Ευρωπαϊκή της πορεία τα τελευταία χρόνια.

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Το «έβλεπε». Ήταν όντως Προμηθέας!

«Ο Προμηθέας Πατρών επιβεβαίωσε το όνομά του: «προέβλεψε» αυτό που οι άλλοι αδυνατούσαν!» δήλωσε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου μετά την κατάκτηση της πρώτης διοργάνωσης Super Cup στο μπάσκετ από την ομάδα της Αχαΐας.

Η κα Αλεξοπούλου συνεχάρη επίσης τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας: «Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στο προπονητικό επιτελείο και στη διοίκηση του Προμηθέα για την μεγάλη τους επιτυχία και τη χαρά που έδωσαν σε όλους τους Αχαιούς. Η αθλητική χρονιά είναι ακόμα στην αρχή και είμαι βέβαιη πως θα μας χαρίσουν και άλλες μεγάλες στιγμές.

Λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών δεν μπορούμε δυστυχώς να πανηγυρίσουμε όπως θα άρμοζε, κρατάμε όμως τη διάθεσή μας για τον επόμενο τίτλο!» 

Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον «Προμηθέα» της Πάτρας

H κατάκτηση της πρώτης διοργάνωσης Super Cup στο μπάσκετ από τον «Προμηθέα», έρχεται να επισφραγίσει την λαμπρή πορεία της ομάδας που έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανη την Πάτρα και της έχει προσφέρει στιγμές μεγάλης συγκίνησης.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία: στους αθλητές, τους προπονητές, το τεχνικό επιτελείο  και τη διοίκηση της ομάδας.

Είμαι σίγουρος, όπως άλλωστε και όλοι οι Πατρινοί, ότι  η ομάδα του «Προμηθέα» βρίσκεται ακόμη στην αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής που θα κρατήσει την πόλη στο αγωνιστικό προσκήνιο για τα επόμενα χρόνια και θα αναδείξει τις πολλές δυνατότητες των  αθλητών της.

Εμείς είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό του «Προμηθέα» και των άλλων αθλητικών σωματείων που δίνουν μάχες και συστήνουν την Πάτρα με το εξωστρεφές, δημιουργικό της πρόσωπο. Αυτή την Πάτρα θέλουμε!

Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη

Αυτός ο τίτλος, ο πρώτος τόσο για τον Προμηθέα όσο και για την πόλη μας στο μπάσκετ, ανήκει στην Πάτρα και όλους τους φίλους μας. Οι ευχές όλων σας και τα συγχαρητήρια σας είναι η κινητήρια δύναμη μας.

Στο πλευρό μας οι αρχές της περιοχής, με τον πρώτο πολίτη της Πόλης, Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη (μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος) και τον πρώτο πολίτη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη να συγχαίρουν στο Promitheas Park τον πρόεδρο της ΚΑΕ Promitheas Patras BC, Κώστα Μπακαλάρο.

Για την Πάτρα… στην κορυφή, εκεί που της αξίζει.

Η Νάπολη Πατρών

Η Πάτρα γιορτάζει για τον 1ο μπασκετικό τίτλο της...!!!

Μόνο περηφάνια για τον Προμηθέα Πατρών που συνεχίζει να διαφημίζει την πόλη εντός και εκτός Ελλάδας...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

«Η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα συγχαίρουν τον Προμηθέα για την κατάκτηση του «Super Cup».

Πρόκειται για μια ιστορική επιτυχία που διατηρεί ψηλά την σημαία του Αθλητισμού στην περιοχή μας. Η αθλητική χρονιά είναι ακόμα στην αρχή και είμαστε βέβαιοι πως θα μας χαρίσετε και άλλες μεγάλες στιγμές». Promitheas Patras BC

Ο Αίολος Αγυιάς

Ο Αίολος Αγυιάς και η ΑΕ Αγυιάς εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα για την κατάκτηση του «Super Cup». Είναι μια τεράστια και ιστορική επιτυχία για την Πάτρα, με τη διάκριση να δίνει κίνητρο και ώθηση και σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του αθλήματος για να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Προμηθέα από πλευράς οργάνωσης και αγωνιστικού σχεδιασμού και να προχωρήσουν στην ανάπτυξη του σπορ που όλοι αγαπάμε. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας!

Η ΝΕΠ

Το Δ.Σ. και σύσσωμη η μεγάλη «οικογένεια» της ΝΕΠ συγχαίρουν τον Προμηθέα για την κατάκτηση του «Super Cup». Πρόκειται αναμφίβολα για μια ιστορική επιτυχία που δείχνει τον δρόμο σε όλον τον αθλητικό κόσμο της περιοχής μας, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία. Πολλά μπράβο στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ και στη διοίκηση του Προμηθέα για τη μεγάλη τους διάκριση.

ΠΕΑΚ

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας μετά την κατάκτηση της πρώτης διοργάνωσης Super Cup  του μπάσκετ από τον Προμηθέα αναφέρουν τα εξής:

"Ο Προμηθέας Πατρών έγραψε μία ακόμη μεγάλη σελίδα, την κορυφαία μέχρι τώρα,  στην ιστορία του αθλητισμού της Πάτρας.

Μετά την παλληκαρήσια νίκη του επί του Περιστερίου, απέδειξε για μία ακόμη φορά οτι διαθέτει έμψυχο δυναμικό υψηλού επιπέδου, γεγονός  που σε συνδυασμό με την σύγχρονη οργάνωσή του καθιστά βέβαιο ότι θα συνεχίσει να διακρίνεται στα υψηλά επίπεδα του αθλήματος στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Προμηθέας, δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τους μεγάλους του αθλήματος, γιατί συγκαταλέγεται ήδη στους μεγάλους.

Η εμφάνισή του στον χθεσινό μεγάλο αγώνα, δεν αφήνει καμία αμφιβολία οτι η πορεία της ομάδας της Πάτρας θα συνεχίσει να είναι μεγάλη.

Και γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε για ακόμη μία φορά ότι η πόλη οφείλει να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να σταθεί δίπλα στους παίκτες την τεχνική ηγεσία και την διοίκησή της. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι, έτσι ώστε οι διακρίσεις και οι μεγάλες εμφανίσεις του να έχουν συνέχεια και να νιώθουμε όλοι υπερήφανοι για αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη Ε.Δ του ΠΕΑΚ Πάτρας δεσμευόμαστε οτι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα στον Προμηθέα, η ιστορία του οποίου πρέπει να αποτελέσει οδηγό για διακρίσεις και για όλα τα Σωματεία της πόλης.

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε το σύνολο του δυναμικού της ομάδας της τεχνικής ηγεσίας και την Διοίκησή του για όλες τις συγκινήσεις που μας πρόσφερε και συνεχίζει να μας προσφέρει".

Πάτρα Ενωμένη

Ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και όλα τα μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» συγχαίρουν τον Προμηθέα για την κατάκτηση του «Super Cup». Πρόκειται για μια ιστορική επιτυχία που διατηρεί ψηλά την σημαία του Αθλητισμού στην περιοχή μας σε δύσκολες εποχές και η οποία επιβεβαιώνει περίτρανα το σύνθημα του Προμηθέα ότι: «Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι». Η σωστή οργάνωση του Οργανισμού, η αγάπη για το μπάσκετ και τα αθλητικά ιδεώδη και το ομαδικό πνεύμα ας είναι οδηγοί για όλους μας σε όλους τους τομείς της ζωής. 

Υποστήριξη: SilkTech