Κατέρρευσε με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, Οκτώβριος 2, 2019 - 12:10πμ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 στο Μαρακανά από τον Ερυθρό Αστέρα, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Σεμέδο έδωσε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους στο 37', αλλά οι Σέρβοι εκμεταλλευόμενοι την -τραβηγμένη- αποβολή του Μπενζιά στο 58', σημείωσαν τρία γκολ και επικράτησαν 3-1.

Ο Ερυθρός Αστέρας που έκανε εμφάνιση κάτω του μετρίου στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε καμία σχέση με το δεύτερο 45λεπτο. Η ομάδα του Βελιγραδίου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πίεσε τον Ολυμπιακό, κυρίως από δεξιά, με Μάριν και Γκόμπελιτς. Η πρώτη καλή τους στιγμή, άλλωστε, από εκεί ξεκίνησε, από το γύρισμα του Γκόμπελιτς και σουτ στην κίνηση του Φαν λα Πάρα που πέρασε άουτ, στο 56'. Δύο λεπτά μετά άλλαξε η ισορροπία.

Μπήκαν που μπήκαν πιο δυναμικά οι γηπεδούχοι, για τους Πειραιώτες τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα στο 58'. Ο Μπενζιά είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μάριν και ο Γάλλος ρέφερι Μπενουά Μπαστιάν του έδειξε κόκκινη κάρτα. Σωστή η υπόδειξη φάουλ, όχι όμως και η κάρτα. Στο 60' ο Ρόντιτς έκανε σουτ που πέρασε άουτ και στο 62' ήρθε το 1-1.

Ο Μεριά έκανε κακό διώξιμο από γύρισμα του Τομανέ, ο Βούλιτς πήρε το ριμπάουντ και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Τυνήσιου και στα δίχτυα (1-1). Η πλάστιγγα είχε γείρει ξεκάθαρα προς την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα.

Η πρώτη φορά που έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν στο 85', όταν το δυνατό σουτ του Καμαρά έδιωξε με υπερένταση ο Μπόργιαν. Στην εξέλιξη της φάσης ο χαφ από τη Γουϊνέα έκανε τη σέντρα, ο Ποντένσε γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Μεριά από θέση βολής αστόχησε με πλασέ στην κίνηση. Τεράστια ευκαιρία για το 1-2. Ο Τυνήσιος στόπερ το έχασε, ο στόπερ του Αστέρα στο επόμενο λεπτό θα ευστοχούσε.

Ήταν στο 87' όταν ο Μάριν εκτέλεσε κόρνερ, ο Σεμέδο δεν υπολόγισε σωστά, ο Μιλούνοβιτς πήρε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Με τον ίδιο τρόπο θα έκανε το 3-1 η ομάδα της Σερβίας. Πάλι από κόρνερ του Μάριν, πάλι από λανθασμένη εκτίμηση του Σεμέδο, ο Μπόακι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα. 

Υποστήριξη: SilkTech