Καταιγισμός μεταλλίων από τη Δύναμη Πατρών

Πέμπτη, Νοέμβριος 22, 2018 - 7:31πμ

Μια γεμάτη εβδομάδα για την Δύναμη Πατρών, η οποία συμμετείχε σε 4 πρωταθλήματα  από 13 έως 18 Νοεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο αφού ο πατρινός σύλλογος κατέκτησε συνολικά 12 μετάλλια, εκ των οποίων 2 χρυσά, 5 ασημένια και 5 χάλκινα !

Έτσι, η ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά πρώτη αναμεσά στα πατρινά σωματεία, αναδεικνύοντας μάλιστα 3 πανελληνιονίκες.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η Συνοδινού Δήμητρα αναδείχθηκε ασημένια πανελληνιονίκης στην πολυπληθή κατηγορία -37kg, μετά από 5 εξαιρετικούς αγώνες αποδεικνύοντας πως βρίσκεται στην αρχή μιας λαμπρής πορείας. Ο Κούγελος Γιάννης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην άκρως ανταγωνιστική και δύσκολη κατηγορία +65kg φέρνοντας το δεύτερο πανελλήνιο μετάλλιο για τη ΔΥΝΑΜΗ.

Ακόμα μια επιτυχία για τον ολυμπιονίκη των αγώνων Deaflympics Σταύρο Ρενιέρη και τρίτος πανελλήνιος τίτλος της ΔΥΝΑΜΗΣ, με ένα χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα Πούμσε στο Ατομικό Ανδρών 41- 50.

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελληνίου συμμετοχής Παίδων -  Κορασίδων, η γεννημένη το 2007 Λεκατσά Δέσποινα, αν και πρωτοεμφανιζόμενη, κατάφερε να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της και να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -41kg μετά από την ήττα της στο χρυσό πόντο από την πρώτη της κατηγορίας, αποδεικνύοντας το έμφυτο ταλέντο της.

Τέλος, με  8 μετάλλια σε σύνολο 13 συμμετοχών έκλεισε για τον πατρινό σύλλογο το Κύπελλο Πανελληνίου Συμμετοχής.

Στις κατηγορίες Παίδων – κορασίδων, ένα ακόμα μετάλλιο για τον Κούγελο Γιάννη, αυτή τη φορά χρυσό, στα +65kg.

Ασημένιο για την αθλήτρια Ταρνάρη Φωτεινή -37kg στην πρώτη της συμμετοχή με το σύλλογο.

Ασημένιος στα -49kg και ο μαχητής Κατσαΐτης Άγγελος στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση, παλεύοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ανατρέποντας συνεχώς τα σκορ.

Χάλκινη η επίσης πρωτοεμφανιζόμενη Παναγοπούλου Ειρήνη στην κατηγορία -59kg.

Στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, χρυσό μετάλλιο για τον Πάνου Χρήστο, συνεχίζοντας την κυριαρχία του στην κατηγορία -51kg.

Επιστροφή στις νίκες για την Κατσαΐτη Βασιλική με χάλκινο μετάλλιο στα  -59kg.

Στην επιστροφή του μετά από χρόνια απουσίας από το άθλημα, και μάλιστα στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημους αγώνες, ούτε ο πυρετός αλλά ούτε και η δύσκολη περίοδος των πανελλαδικών εμπόδισαν τον αποφασισμένο Βασιλάγκο Γιάννη να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα -63kg.

Στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών το Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Θωμάς Γιάννης στα -68kg παρά την αποχή του από την ενεργό δράση.

Υποστήριξη: SilkTech