Καταδικάστηκε ο Αλ. Κούγιας από μήνυση του Δημ. Μελισσανίνδη

Τρίτη, Ιούλιος 7, 2020 - 5:00μμ

Την ημέρα που η ΑΕΚ αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια, παρέλαβε και μία δικαστική απόφαση για μία προ διετίας υπόθεση.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, που είχε καταθέσει αγωγή κατά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξη Κούγια για δηλώσεις του μετά τον αγώνα ΑΕΛ-Ξάνθη το 2018.

Η ημερομηνία της απόφασης είναι 25 Μαϊου 2020 και, σύμφωνα με αυτήν, το δικαστήριο έκρινε ότι «... με τις δύο συνεντεύξεις του εναγόμενου (Κούγια) προσεβλήθη παράνομα και υπαίτια η τιμή και η υπόληψη του ενάγοντος (Μελισσανίδης) και ότι ο ενάγων υπέστη ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας δικαιούται εύλογη χρηματική ικανοποίηση».

Επίσης στην απόφαση οι ισχυρισμοί του κ. Κούγια κρίνονται ως εξυβριστικοί ενώ γίνεται υπόμνηση στην «... κατ' επανάληψη τέλεση της πράξης». Έτσι, η αγωγή έγινε δεκτή και ο Αλέξης Κούγιας υποχρεούται σε καταβολή 10.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο από 17.11.2018 μέχρι την εξόφληση.

«Εχουμε καινούργια παράγκα του Θωμά. Παράγκα Νο2. Ψάξτε σε πόσα ματς της ΑΕΚ ήταν τέταρτος ο Λάμπρου. Η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες» ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, της οποίες ο Δημ. Μελισσανίδης θεώρησε συκοφαντικές και προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Υποστήριξη: SilkTech