Κασελάκης: "Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι δύσκολο"

Παρασκευή, Ιανουάριος 4, 2019 - 7:15μμ

O Λεωνίδας Κασελάκης έκανε δηλώσεις για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, αύριο εκτός έδρας  (17:30) με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Οι τοποθετήσεις του παίκτη του Προμηθέα στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έχουν ως εξής:

 «Καταρχήν, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο. Μακάρι μέσα στο 2019 όλοι οι άνθρωποι να γίνουν χαρούμενοι και να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σε ό,τι αφορά εμάς, έχουμε επικεντρωθεί στο μπάσκετ, καθώς το Σάββατο ξεκινάει ένας μαραθώνιος διάρκειας ενός μήνα με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό μας είχε λείψει, καθώς είναι ευχάριστη κούραση το να παίζεις μπάσκετ.

Το Σάββατο πάμε στη Νέα Σμύρνη για να αγωνιστούμε σε μια παραδοσιακή έδρα. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι δύσκολο, καθώς ο αντίπαλός μας παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια, ενώ διαθέτει μια από τις πιο δυνατές έδρα στην Ελλάδα. Καλούμαστε να παρουσιαστούμε στο παρκέ πιο έτοιμοι από ό,τι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Στο β΄ ημίχρονο του αγώνα με τους «πράσινους» νομίζω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Αυτό το παιχνίδι θα είναι οδηγός για τα λάθη που πρέπει να διορθώσουμε.

Το ευχάριστο είναι ότι θα παραταχθούμε πλήρεις κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες. Θέλουμε να εστιάσουμε στις αδυναμίες του Πανιωνίου και να χτυπήσουμε εκεί.

Αυτό, βέβαια, απαιτεί συγκέντρωση για 40΄, δυνατή άμυνα και να εκμεταλλευτούμε το βάθος που έχουμε προκειμένου να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Πάντως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι».

Υποστήριξη: SilkTech