Κασελάκης: "Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη πρόκληση"

Σάββατο, Δεκέμβριος 29, 2018 - 4:02μμ

O παίκτης του Προμηθέα Πάτρας, Λεωνίδας Κασελάκης έκανε δηλώσεις για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, αύριο (19:00) στο "Δημήτρης Τόφαλος" με αντίπαλο τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Οι τοποθετήσεις του 28χρονου φόργουορντ  στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έχουν ως εξής:

«Καταρχήν, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο! Εύχομαι όλες οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί την Κυριακή αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Παίζουμε με μια ομάδα που μπορεί μεν να έχει μείνει πίσω στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν παύει να διαθέτει ένα ρόστερ ικανό για να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη.

Ξέρουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι το να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να ακολουθήσουμε με προσήλωση το πλάνο μας για να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό η άμυνα να μας δώσει ρυθμό και στην επίθεση.

Παράλληλα, ο αγώνας αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο μέσα στις γιορτές, μέσα σε ένα όμορφο και γιορτινό κλίμα. Καλούμε την μπασκετική Πάτρα να έρθει να μας βοηθήσει, όπως κάνει πάντα άλλωστε, και να παρακολουθήσει ένα ωραίο παιχνίδι πριν από την Πρωτοχρονιά. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για εμάς μέσα στο 2018 και θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με μια πολύ καλή εμφάνιση.

Η ζωή για εμάς είναι γεμάτη μπάσκετ. Εγώ έκανα Χριστούγεννα στο γήπεδο για να καλύψω το χαμένο έδαφος μετά τον τραυματισμό που είχα. Είναι απόλαυση για εμάς τους αθλητές να παίζουμε μπάσκετ και μέσα στις γιορτές, μέσα σε διαφορετική ατμόσφαιρα από τα συνηθισμένα. Με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε, δεν βγαίνουμε και εκτός ρυθμού».

Υποστήριξη: SilkTech