Κασελάκης: «Όπως στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό…»

Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019 - 8:31πμ

Δηλώσεις για το παιχνίδι του Σαββάτου (Tόφαλος, 16.45) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 25ηςαγωνιστικής της Betshop.gr Basket League, έκανε ο Λεωνίδας Κασελάκης στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο διαδίκτυο (www.esake.gr).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του 29χρονου φόργουορντ έχουν ως εξής:

«Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για εμάς, καθώς πληροφορηθήκαμε όλοι τα δυσάρεστα νέα για την απώλεια του πατέρα του συμπαίκτη μας, Λάνγκστον Χολ.

Όταν χάνεις ένα συγγενικό σου πρόσωπο, πόσω μάλλον τον πατέρα σου, είναι πολύ δύσκολο. Ευχόμαστε όλοι στον «Λανγκ» να μείνει γερός και δυνατός και να ξέρει ότι είμαστε όλοι δίπλα του. Κάποια πράγματα στην ζωή είναι πολύ πιο σημαντικά από το μπάσκετ.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, να παίξουμε και για τον Χολ και στο τέλος να του αφιερώσουμε τη νίκη. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Το τελευταίο διάστημα έχει πετύχει πολλές νίκες.

Με τις εμφανίσεις του έχει αποδείξει ότι δίκαια ξεπέρασε το φάσμα του υποβιβασμού. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλά στοιχεία, όπως δείξαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας.

Πλέον, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν και ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι «must win» για εμάς. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θέλουμε τη νίκη.

Τέλος, θέλω να καλέσω τους φίλους μας να δώσουν «παρών», συμμετέχοντας, ταυτόχρονα, και στη δράση της «Εβδομάδας Αλληλεγγύης» που διοργανώνουν η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ-Η και τον Προμηθέα.

Θυμίζω ότι όποιος έρθει στο γήπεδο με μια σακούλα με τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν σε ιδρύματα της περιοχής και πάσχοντες συνανθρώπους μας, θα παρακολουθήσει ελεύθερα την αναμέτρηση. Ο Προμηθέας συμμετέχει πάντα σε τέτοιες δράσεις που στέλνουν μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς κάθε κατεύθυνση».

Υποστήριξη: SilkTech