Κασελάκης: «Να βάλουμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό»

Σάββατο, Απρίλιος 13, 2019 - 8:01πμ

Δηλώσεις για το σημερινό παιχνίδι (15.45) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 24ηςαγωνιστικής της Betshop.gr Basket League, έκανε ο Λεωνίδας Κασελάκης στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο διαδίκτυο (www.esake.gr).

Οι τοποθετήσεις του 29χρονου φόργουορντ έχουν ως εξής:

«Παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που αυτήν την στιγμή είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Το τελευταίο δίμηνο ο αντίπαλός μας παίζει πολύ καλό μπάσκετ, βγάζοντας ενέργεια μέσα στο παρκέ. Η προσέγγιση που θα έχουμε στο εν λόγω παιχνίδι έχει να κάνει κυρίως με το πώς εμείς θα βάλουμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ισχυρή και ιστορική ομάδα, με βάθος και ποιότητα.

Εξάλλου, μπαίνουμε σιγά-σιγά σε τροχιά πλέι-οφ, οπότε ο συγκεκριμένος αγώνας θα μας βοηθήσει πολύ ενόψει των αγώνων ζωής ή θανάτου που έρχονται.

Οφείλουμε να έχουμε υπομονή σε όλο το παιχνίδι, να βρούμε λύσεις και να έχουμε συγκέντρωση απέναντι στην πίεση του Παναθηναϊκού, αλλά και να αναζητήσουμε τις καλύτερες επιλογές και στην επίθεση, προκειμένου να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε».

Υποστήριξη: SilkTech