Κασελάκης: "Να έχουμε ρυθμό και διάρκεια"

Σάββατο, Δεκέμβριος 22, 2018 - 8:00πμ

Ο παίκτης του Προμηθέα Πάτρας, Λεωνίδας Κασελάκης, έκανε δηλώσεις στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι (15:30) με αντίπαλο τον Γ.Σ. Λαυρίου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Οι τοποθετήσεις του 28χρονου φόργουορντ του Προμηθέα έχουν ως εξής:

"Η ψυχολογία της ομάδας μας είναι εξαιρετική, καθώς προερχόμαστε από ένα σπουδαίο διπλό στην Σλοβενία επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπροστά μας τώρα έχουμε τον αγώνα στο Λαύριο. Στόχος μας είναι μόνο το θετικό αποτέλεσμα, καθώς κάθε νίκη μετράει και είναι πολύτιμη. Ξέρουμε ότι έτσι όπως εξελίσσεται το φετινό πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και κανένας αντίπαλος δεν θα μας χαριστεί.

Είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρουμε ότι στο Λαύριο μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς συν τοις άλλοις ο αντίπαλός μας, αναζητεί νίκες προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά.

Το Λαύριο έχει κίνητρο και εμείς θα πρέπει να μειώσουμε τα κενά μας διαστήματα και να βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία μέσα στο παρκέ. Το κλειδί θα είναι το να έχουμε ρυθμό και διάρκεια.

Η αποστολή μας είναι δύσκολη, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση από το Ευρωπαϊκό ταξίδι στην Σλοβενία, όμως πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Το Λαύριο τα τελευταία χρόνια έχει την ίδια ταυτότητα, τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο στοχευμένο τρόπο παιχνιδιού. Περιμένουμε φουλ πίεση, αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Υποστήριξη: SilkTech