Κάρτες διαρκείας του Προμηθέα για το δεύτερο μισό της σεζόν

Πέμπτη, Ιανουάριος 9, 2020 - 1:50μμ

To 2020 φέρνει για τον Προμηθέα Πάτρας μια σειρά μεγάλων προκλήσεων, που περνούν όλες από το “Δημ. Τόφαλος”. Το Top-16 του 7DAYS EuroCup, o ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και η μάχη για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στην κανονική περίοδο της ΕΚΟ Βasket League και στη συνέχεια οι σπουδαίες μονομαχίες των play-off του πρωταθλήματος ως το μεγάλο φινάλε είναι το "υλικό για τα Όνειρά μας που -και φέτος- γράφουν Ιστορία"!

Ο δρόμος της επιτυχίας περνάει από το “Δημήτρης Τόφαλος” και μπορεί να γίνει προσιτός χάρη στη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της Πάτρας (αλλά και ευρύτερα όλης της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας), την θετική ενέργεια, την ορμητική δύναμη, αλλά, κυρίως, τα φτερά που χαρίζει στην ομάδα ο κόσμος της, ωθώντας τη να πετάει ψηλά και να τολμά να ονειρεύεται πως μπορεί να πετάξει ακόμα υψηλότερα.

Το τέλος του 2019 βρήκε τον Προμηθέα μέσα σε όλους τους στόχους του: στην 2η θέση της ΕΚΟ Βasket League, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας αποκλείσει τον κυπελλούχο Παναθηναϊκό και στο Top-16 του 7DAYS EuroCup, έχοντας προκριθεί από την κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Τους πρώτους 2 μήνες το ‘Δημ. Τόφαλος” θα φιλοξενήσει πολύ σημαντικά παιχνίδια, καθώς θα το επισκεφτούν Όλντενμπουργκ (15/01) , Βενέτσια (21/01) και Μπρέσια (05/02), Παναθηναϊκός (19/01, σ’ ένα παιχνίδι που ελπίζουμε πως θα επαναληφθεί στο φινάλε της χρονιάς, στους Τελικούς του πρωταθλήματος) και  Ήφαιστος Λήμνου (01/02) και φυσικά το Περιστέρι (12/02, στον ημιτελικό του Κυπέλλου), ενώ και η συνέχεια επιφυλάσσει το τέλος της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Βasket League και τα play-offs, και όλοι ελπίζουμε πως θα υπάρξουν κι άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια στις νοκ-άουτ σειρές του 7DAYS EuroCup.

  Η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα αρκετών φίλων της ομάδας, αποφάσισε να ορίσει μειωμένες τιμές για τις κάρτες διαρκείας στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής χρονιάς 2019-20. Έτσι, όποιος επιθυμεί έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί -σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές- την κάρτα που του εξασφαλίζει μιά θέση στην κερκίδα του "Δημ. Τόφαλος" ως την λήξη της σεζόν. Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε EKO Basket League (κανονική περίοδο και play-off), 7DAYS Εurocup και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ, παράλληλα, απολαμβάνουν και τα ειδικά προνόμια των καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας με ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.

  Η Πάτρα παίζει μπάσκετ κι εσύ είσαι πάντα ο 6ος παίκτης, πολύτιμος κι αναντικατάστατος, ο αληθινός MVP του Προμηθέα μας. Μαζί, θα ζήσουμε κι άλλα «μαγικά» ταξίδια, λαμπρές ευρωπαϊκές βραδιές, μεγάλες μάχες, αξέχαστες συγκινήσεις και σπουδαίες νίκες και προκρίσεις. Μια ομάδα-οικογένεια που παλεύει σκληρά, καταθέτει σε κάθε αγώνα την ψυχή της, αρνείται να υποταχθεί και με τη βοήθεια και τη στήριξή σου τολμά να κοιτάει ψηλά, για να φτάσουν ο Προμηθέας, η Πάτρα, αλλά και ευρύτερα η Πελοπόννησος και η Δυτική Ελλάδα εκεί που ανήκουν.

Ακολουθούν οι ζώνες στις οποίες έχει χωριστεί το γήπεδο και οι νέες τιμές πώλησης για τις κάρτες διαρκείας ως το τέλος της σεζόν 2019-20:

 

Το γήπεδο έχει χωριστεί σε ζώνες  με τις ακόλουθες τιμές:

 pro19 postseason seasontick arena view

 

 

    ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ (Θύρες Α, B, Λ, Μ, Ν)   -  80 €

 pro19 postseason seasontick f yellow 

 ΓΑΛΑΖΙΑ ΖΩΝΗ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ (Θύρες Ξ, OT και Υ)   - 65  - 50 - 15 €  

pro19 postseason seasontick f family

 • 65 €   ο  πρώτος γονέας,
 • 50 €   ο δεύτερος & παιδί άνω των 12 χρονών
 • 15 €   κάθε παιδί ως 12 χρονών 

 

 

 

ΜΩΒ (BUSINESS) ΖΩΝΗ - (Θύρα Κ)  - 70 €

pro19 postseason seasontick f business

 

 

 ΠΡΑΣΙNH ΖΩΝΗ - (Θύρα Π, Ρ, Σ)   -  60 / 50 €

pro19 postseason seasontick f green

 • 60 €   Πολύτεκνοι, φοιτητές, μαθητές, ΑΜΕΑ.
 • 50 €   Κάτοχοι δελτίου ανεργίας

 

 

 

   Ground Ζώνη - (Διαζώματα Ground) -  125 / 100 € 

 pro19 postseason seasontick f ground

 

 • 125 €   Κεντρικό Διάζωμα
 • 100 €   Πλάγια Διαζώματα

 

seasontickets20 halfseason 101

Υπενθυμίζουμε πως για την προαγορά και απόκτηση της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Μ.Κ.Α.

 pro19 postseason seasontick Web Article Photo 

Πληροφορίες: 

Προπονητικό Κέντρο Προμηθέα, Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος (TK - 26442)

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 09:00 - 18:00, Σάββατο 09:00 – 13:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 275820, 2610 434536.

 

promitheas patras generic

 

Ειδικοί όροι καρτών διαρκείας

 • Οι κάρτες διαρκείας βάσει του νόμου είναι αυστηρά προσωπικές, δεν μεταβιβάζονται και κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει μόνο μία (1) στην κατοχή του.
 • Για την είσοδο στον χώρο των κερκίδων του Π.Ε.Α.Κ. Τόφαλος, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας από τον κάτοχό της. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο κατόχου που δεν φέρει μαζί του την κάρτα.
 • Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των καρτών διαρκείας.
 • Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα εισιτηρίων της ομάδας, η οποία θα προχωρήσει στην ακύρωση της απολεσθείσας κάρτας και στην έκδοση νέας.
Υποστήριξη: SilkTech