Κανονικά στη σύσκεψη με την Αστυνομία για τους Μεσογειακούς ο Δήμος

Δευτέρα, Αύγουστος 19, 2019 - 9:47μμ

Κανονικά συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου Πατρέων με την Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων, ώστε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι Αγώνες, παρά τη σημερινή δήλωση πως θα απέχει από τις επίσημες εκδηλώσεις τους.

Όπως άλλωστε τόνισε και ο παραιτηθείς από την ΟΕ, Τάκης Πετρόπουλος, ο Δήμος έχει δεσμευθεί και θα είναι αρωγός στην άρτια διοργάνωση των Αγώνων, θέτοντας όμως παράλληλα τα δίκαια αιτήματά του, ανεξάρτητα από αυτό.

Ο δήμος Πατρέων θα απέχει από τις επίσημες εκδηλώσεις των Μεσογειακών!

Η ανακοίνωση της ΟΕ:

"Συνεχίζεται η συνεργασία ανάμεσα στην Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και το Δήμο Πατρέων σε όλους τους τομείς που απαιτείται για την επιτυχημένη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η πόλη από τις 25-31 Αυγούστου 2019.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας στα γραφεία των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, κ. Κώστα Πελετίδη, και στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας με αντικείμενο την καταγραφή και την επίλυση προβλημάτων σε ζητήματα ασφάλειας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης εργασίας, ο Πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Νίκος Παπαδημάτος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που συνεχίζουν να είναι αρωγοί της τελικής προσπάθειας που καταβάλλεται λίγο πριν από την επίσημη έναρξη των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων".

Υποστήριξη: SilkTech