Καλή παρουσία της Λέσχης Αλεξίπτωτου Πλαγιάς Πάτρας στο Πανελλήνιο

Σάββατο, Ιούλιος 27, 2019 - 10:50πμ

Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς 2019 που έγινε στον Εμπεσσό Αιτωλοακαρνανίας τον Μάιο, οι 5 συμμετέχοντες αθλητές του της Λέσχης Αλεξίπτωτου Πλαγιάς Πάτρας!

Ο Χάρης Λέπεσης κατέκτησε την πρώτη θέση και για 2η συνεχή χρονιά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος! ενώ ο Ντομένικο Πίζζι κατέκτησε την 2η θέση της γενικής κατάταξης!

Εξαιρετικές ήταν και οι επιδόσεις και των άλλων αθλητών μας, του Μπακούνη Χρήστου, του Μάρκου Γιώργου και της Ραπάνου Γιώτας.

Στον αγώνα αυτό ορίστηκε πτητική απόσταση 102KΜ το μεγαλύτερο τασκ που έχει οριστεί ποτέ σε Ελληνικό αγώνα Α/Π και οι 3 αθλητές μας, ο Χάρης, ο Ντομένικο και ο Χρήστος κατάφεραν να το ολοκληρώσουν και μάλιστα οι δύο πρώτοι στην 1η τριάδα των πιλότων που τερμάτισαν στο γκόλ, με διαφορά δευτερολέπτων πετώντας με τα αγωνιστικά τους αλεξίπτωτα!

Ο Χρήστος Μπακούνης είναι ο μοναδικός πιλότος στον αγώνα αυτό που τερμάτισε το τασκ 102 χιλιομέτρων με αλεξίπτωτο SPORT-EN-C και κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία του! Στην ίδια κατηγορία την 5η θέση κατέκτησε η Ραπάνου Γ. και ο Μάρκος Γ , σχετικά νέος αθλητής αγώνων, πετώντας στην κατηγορία FUN-ΕΝ A-B, επίσης κατέκτησε την 5η θέση!  

Υποστήριξη: SilkTech