Κάλεσμα της Ελισάβετ Βασιλείου στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΝΕΠ

Παρασκευή, Φεβρουάριος 1, 2019 - 8:31πμ

Όλα είναι έτοιμα στη ΝΕΠ για την έναρξη των προπονήσεων του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης σήμερα Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Την επιμέλεια των προπονήσεων θα έχει η Ελισάβετ Βασιλείου, η οποία υπήρξε αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης στο παλιό τμήμα που λειτουργούσε στη ΝΕΠ, ενώ, πλέον, είναι πτυχιούχος συγχρονισμένης κολύμβησης από την ΚΟΕ. Παράλληλα, η 22χρονη προπονήτρια ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο και με τον χορό.

«Εμείς αυτό που θέλουμε σε πρώτη φάση είναι τα παιδιά που προπονούνται μαζί μας να περνάνε όμορφες στιγμές», δήλωσε η Ελισάβετ Βασιλείου και πρόσθεσε: «Αυτό που θα προσφέρουμε εμείς είναι 1,5 ώρα παιχνίδι και δημιουργικότητα, προκειμένου τα παιδιά να μαθαίνουν χρήσιμα πράγματα.

Σε δεύτερο επίπεδο, στόχος μας είναι η δημιουργία μιας αγωνιστικής ομάδας, η οποία θα συμμετέχει σε αγώνες και ημερίδες. Υπάρχουν αρκέτες ακόμη κατηγορίες στο άθλημά μας. Υπάρχει η κατηγορία baby synchro για παιδιά μέχρι 5 ετών που θα προπονούνται μαζί με τους συνοδούς τους, καθώς επίσης και η κατηγορία synchro aerobic που απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών».

Οι προπονήσεις στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΝΕΠ θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 2.30μ.μ. έως τις 4μ.μ., με τους συμμετέχοντες να χωρίζονται σταδιακά και σε επίπεδα, με βάση τις δυνατότητές και την εξέλιξή τους.

«Θέλουμε να ξανασυστήσουμε το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης στους Πατρινούς. Να ανακαλύψουμε καινούργια ταλέντα, να χορέψουμε, να παίξουμε και να ασκηθούμε μέσα από το πιο όμορφο άθλημα του υγρού στίβου. Μαζί να κάνουμε τα πρώτα βήματα για φέτος, τα οποία θα οδηγήσουν στο τέλος της χρονιάς τις πιο ταλαντούχες αθλήτριές μας σε μια αγωνιστική ομάδα», κατέληξε η Ελισάβετ Βασιλείου.

Υποστήριξη: SilkTech