Κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους

Πέμπτη, Ιανουάριος 25, 2018 - 7:24μμ

Κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (18:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Τόφαλος», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League (πρεμιέρα β΄ γύρου) απεύθυναν οι άνθρωποι του Προμηθέα στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε η πατρινή ομάδα στα γραφεία της ΚΑΕ. Στο πάνελ βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Τάσος Χρυσανθόπουλος, ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς και ο Χρήστος Σαλούστρος, εκ μέρους των παικτών.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις των ομιλητών είχαν ως εξής:

Τάσος Χρυσανθόπουλος: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Υποδεχόμαστε μια ιστορική ομάδα της Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης. Είναι ένας από τους αγώνες τους οποίους τους θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι θα είναι καθοριστικός για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας μας.

Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, όπως έκανε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να δώσει το στίγμα του και τη δύναμή του έτσι ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Για ένα ακόμη παιχνίδι στην Πάτρα θα υπάρχουν εκπλήξεις και χάπενινγκς και ετοιμάζουμε τη γνωστή μπασκετική ατμόσφαιρα.

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και τους φίλους του ΠΑΟΚ με τους οποίους δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Όπως όλοι ξέρουν, στους εντός έδρας αγώνες μας το κλίμα είναι τέτοιο που οι φίλοι του Προμηθέα και της αντίπαλης ομάδας μπορούν να καθίσουν δίπλα-δίπλα και να ζήσουν μαζί όμορφες στιγμές».

Μάκης Γιατράς: «Το Σάββατο ξεκινάει ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος και το πρώτο μας παιχνίδι είναι με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει για μια ακόμη φορά όπως κάνει πάντα.

Έχουμε δύσκολο έργο, όμως, όπως είχα πει και στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω από πέρσι, θα πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλός μας είναι μια γεμάτη ομάδα, η οποία έχει εμπειρία και ενθουσιασμό. Στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ έχει και πολύ καλούς Έλληνες και έμπειρους ξένους.

Εμείς, όμως, θα κάνουμε ό,τι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, δηλαδή θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη και θεωρώ ότι με την βοήθεια και του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας σαν ομάδα είναι να πάμε εκεί που πρέπει να πάμε με σταθερά και στέρεα βήματα. Έχουμε δει πολλές φωτοβολίδες στο παρελθόν.

Αυτά είναι παραδείγματα προς αποφυγήν. Η παρουσία του κόσμου μας δίνει δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό ότι βλέπουμε νέο κοινό στις κερκίδες στα εντός έδρας παιχνίδια μας και κυρίως γυναίκες και παιδιά».

Χρήστος Σαλούστρος: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Θεωρώ ότι ξεκινάει ένας καινούργιος μαραθώνιος το Σάββατο, ένας καινούργιος γύρος με 13 παιχνίδια και πολλά διαλλείματα. Σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι εύκολο.

Εμείς θέλουμε να μπούμε δυνατά το Σάββατο, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας και είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, θα έχουμε πολλές ελπίδες για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε και νικήσαμε στον α΄ γύρο.

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πολύ δύσκολο. Θεωρώ ότι ο αντίπαλός μας θα είναι κουρασμένος από το παιχνίδι που έδωσε στην Τενερίφη και από το δύσκολο ταξίδι του εκεί, οπότε αν επιβάλουμε τον ρυθμό μας θα έχουμε ένα αβαντάζ».

Υποστήριξη: SilkTech