Καλές επιδόσεις στην Αμαλιάδα για το ΝΟΠ

Παρασκευή, Ιούνιος 15, 2018 - 6:34πμ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στην Αμαλιάδα και η κολυμβητική αποστολή του ΝΟΠ επέστρεψε στην Πάτρα, με πολλές βελτιώσεις ατομικών ρεκόρ και αρκετές διακρίσεις.

Οι αγώνες αυτοί σημαίνουν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για την προαγωνιστική κατηγορία. Για την προαγωνιστική ομάδα υπάρχει ρεπό Δευτέρα και Τρίτη, ενώ η αγωνιστική ομάδα θα προπονηθεί κανονικά εν όψει των επόμενων υποχρεώσεών της..

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών αναφέρει: "Συγχαρητήρια σε όλους, αθλητές και προπονητές και τους συνοδούς. Εσεις ειστε ο ΝΟΠ και συνεχίζεται την όμορφη αγωνιστική παράδοση του Ομίλου. Είμαστε σιγουροι ότι στο άμεσο μέλλον θα γιορτάζουμε πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο ανώτερο επίπεδο.

Μπράβο στους διοργανωτές από τον Δήμο Ηλιδας και πολλά συγχαρητήρια για τις εντυπωσιακές συνθήκες στο νέο κολυμβητήριο Αμαλιάδος. Αξίζει πραγματικά οι αγώνες να αποκεντρώνονται και νέα κολυμβητήρια από την περιφέρεια να μπαίνουν στο οργανωτικό πρόγραμμα της ΚΟΕ με την ανάθεση διοργάνωσης αγώνων και αθλητικών εκδηλώσεων".

Υποστήριξη: SilkTech