Καλαμπάκος: «Ο Προμηθέας παράγει έργο και στις υποδομές»

Δευτέρα, Απρίλιος 16, 2018 - 2:59μμ

Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την πορεία της ανδρικής ομάδας, αλλά και για την δεύτερη θέση της Εφηβικής στο Πανελλήνιο έδωσε ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης. Ο προπονητής του Κόροιβου στάθηκε στην προσπάθεια που δίνει η ομάδα του για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου:

«Καταρχήν συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την συνολική εικόνα της ομάδας φέτος και για την ονειρική σεζόν που πραγματοποιεί. Παράλληλα, του αξίζουν συγχαρητήρια και για την 2η θέση της Εφηβικής του ομάδας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, γεγονός που φανερώνει ότι ο Προμηθέας παράγει έργο και στις υποδομές και δεν ενδιαφέρεται μόνο για την βιτρίνα της ανδρικής ομάδας.

Εύχομαι στον Προμηθέα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται γιατί του αξίζει. Σήμερα θεωρώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι από πλευράς τακτικής. Εμείς δεν θέλαμε να τρέξει ο Προμηθέας, καθώς ειδικά στο α΄ 10λεπτο σε όλα τα παιχνίδια του δίνει ένα διαβολεμένο ρυθμό, παίρνοντας μεγάλες διαφορές.

Παρότι και εμείς τρέχουμε σαν ομάδα, ο Προμηθέας τρέχει καλύτερα, ίσως γιατί έχει και πιο πλούσιο υλικό στο ρόστερ του. Θεωρώ ότι στην ροή του παιχνιδιού ήμασταν ανταγωνιστικοί, με τα λάθη μας και με τα καλά μας, με βάση και τη διαφορά ποιότητας που υπάρχει στα δυο ρόστερ.

Είμαστε σε φάση συναγερμού, επειδή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η παραμονή στην κατηγορία, βάλαμε δύσκολα στον Προμηθέα, αλλά δεν καταφέραμε να καθαρίσουμε την κατηγορία από σήμερα όπως θέλαμε.

Τώρα ακολουθεί παύση του πρωταθλήματος για 21 ημέρες και μετά θα γίνουν οι τελευταίοι αγώνες που θα κριθούν τα πάντα. Είναι πολύ μεγάλη η διακοπή και φέτος η σεζόν είχε πολλές διακοπές. Είμαστε στενοχωρημένοι, θα κοιτάξουμε τώρα να ηρεμήσουμε και θα ετοιμαστούμε για τα 3 τελευταία παιχνίδια».

Υποστήριξη: SilkTech