Κάλαϊτζιτς: «Μας δυσκόλεψε μία καλή ομάδα, αλλά περάσαμε»

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 27, 2021 - 10:02πμ
Πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τα Βραχνέικα

Ικανοποιημένος από τη νίκη πρόκριση επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων για το Κύπελλο, εμφανίστηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μετά το φινάλε της αναμέτρησης, όταν και στάθηκε στην αξία του αντιπάλου.

Η τοποθέτησή του:

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο και το περιμέναμε, λόγω του ότι είναι και τοπικό ντέρμπι. Αλλά ο Διαγόρας είναι μία καλή ομάδα και φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την ομάδα μου, που με όλες τις δυσκολίες που είχαμε μέσα στο παιχνίδι, το πήραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αναγκαστικές αλλαγές μας γύρισαν πίσω, επίσης άλλο ένα πρόβλημα που παρουσιάσαμε είναι ότι όταν κερδίζαμε τη μπάλα, δεν είχαμε σωστή ενέργεια, σωστή πάσα. Αυτό μας έλειπε, μία πάσα και θα βγαίναμε με προϋποθέσεις στην περιοχή του Διαγόρα. Πέρα απ’ όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε, έχουμε πάρα πολύ δουλειά, το είδαμε και σήμερα ότι έχουμε δουλειά ακόμα, ξέρουμε το στόχο μας και το έργο μας.

Δεν μας επηρέασε το γήπεδο, έλεγα και πριν από το παιχνίδι ότι δεν θέλω δικαιολογίες. Το πλαστικό γήπεδο είναι για όλους, είναι ένα παιχνίδι σε αυτές τις συνθήκες.

Τα περισσότερα προβλήματα τραυματισμών είναι κράμπες λόγω του διαφορετικού γηπέδου, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι σοβαρό. Θα περιμένουμε τέτοια παιχνίδια σαν το σημερινό, ειδικά στα επίσημα. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι θα παίζουν με μεγάλα κίνητρα εναντίον μας και θα πιέζουν. Αυτό περιμένουμε και στη συνέχεια θα δούμε πως θα κάνουμε πράγματα για να μπορούμε πιο εύκολα να παίρνουμε τα παιχνίδια»

Υποστήριξη: SilkTech