Και τώρα το προολυμπιακό τουρνουά (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Φεβρουάριος 24, 2020 - 7:03μμ

Δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο για την Ελληνική πυγμαχία στο 3ο EURO CUP της Βοσνίας, σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά όπου 17 χώρες λίγες ημέρες πριν το προολυμπιακό στο Λονδίνο είχαν την δυνατότητα να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών τους.

Αναλυτικά ο Τσανικίδης Αλέξανδρος νίκησε τον Ρώσο Savkovic Stefan αντίπαλο του στα σημεία και κατέκτησε την πρώτη θέση στα 69 kg !
Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νανιτζανιαν Βαγγέλης στον τελικό της κατηγορίας των 91 κιλών από τον Ρώσο Magomedmurad Arslanbekov!
Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Καλογερίδης Κωσταντίνος στην κατηγορία των 63kg ο οποίος δεν μπόρεσε μετά από δύο νίκες να αγωνιστεί στον τελικό καθώς είχε τραυματισμένο χέρι!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και η Φωτεινή Πλέα της Παναχαϊκής στην κατηγορία των 57 kg, η οποία δεν μπόρεσε μετά την νίκη της στον προημιτελικό να αγωνιστεί στον ημιτελικό και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο καθώς ο τραυματισμός- μυϊκή θλάση δεν της έδινε το περιθώριο για ρίσκο (σε 20 περίπου ημέρες έχει το προολυμπιακό στο Λονδίνο),

Πολύ καλή και αισιόδοξη ήταν η αγωνιστική κατάσταση εν όψει των προολυμπιακών αγώνων του Καλαμάρα Πολυνείκη 81kg και του Σάκη Πεφάνη της ΠΓΕ 69kg απέναντι σε αντίστοιχους αθλητές που αναμένεται να αγωνιστούν στο Λονδίνο!

Η αποστολή συνοδευόταν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Καλαμάρα Σταύρο, Πλέα Νικόλαο και από τους Λειβάδη Λευτέρη και Ελευθεριάδη Γιώργο.

Υποστήριξη: SilkTech