«Και ποιός δεν ήταν» στα αποκαλυπτήρια του Opap Arena της ΑΕΚ στο Νιάρχος (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Αύγουστος 1, 2020 - 4:00μμ

Αθλητική υποδομή και λαμπερές παρουσίες: Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ ένωσαν τις δυνάμεις τους για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο ονομάζεται OPAP ARENA. Η συμφωνία ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παραβρέθηκαν η διοίκηση του ΟΠΑΠ, σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, μεγάλες δόξες του ελληνικού αθλητισμού,  οι τωρινοί παίκτες και πολλοί επώνυμοι. Στο βήμα μίλησαν ο acting Ceo του ΟΠΑΠ Γιαν Κάρας, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου αλλά και ο πατρινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κορυφαίας real estate εταιρείας Dimand Δημήτρης Ανδριόπουλος (που έχει συνδεθεί με μεγάλες κατασκευές, συμφωνίες και σημαντικές αναπτυξιακές κινήσεις στην πρωτεύουσα και ανέλαβε το γήπεδο) .

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν από τον καλλιτεχνικό κόσμο οι Παναγιώτα Βλαντή, Ελλη Κοκκίνου, Κώστας Μαρτάκης, Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αιβάζης, Βίκυ Κάβουρα, οι ωραίες Χριστίνα Μπόμπα. Ελενα Γαλύφα, Εβελιν Καζατζόγλου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ναταλί Θάνου, Ναυσικά Παναγιωτοπούλου κ.α. Εκεί και οι συμπατριώτες μας, Νίνα Λοτσάρη (με ριγέ μάξι Valtadoros) και Χάρης Ντάβλας.

 Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, που μια εταιρεία συνδέει το όνομα της με ένα αθλητικό κέντρο. H OPAP ARENA θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ποδοσφαιρικά γήπεδα στην Ευρώπη και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις σε αθλητικές υποδομές στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Υποστήριξη: SilkTech