Και εγένετο νέα ΚΑΕ Απόλλων 1926

Τρίτη, Ιούλιος 20, 2021 - 3:30μμ
Αποστολόπουλος - Αθανασίου (ΠΗΓΗ: matchnews.gr)

Διεξήχθη η έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Απόλλωνα το απόγευμα της Δευτέρας (20/7) στην Περιβόλα με θέμα την ίδρυση της νέας ΚΑΕ και την προσωρινή 5μελή διοικούσα επιτροπή.

Η νέα ΚΑΕ θα ονομάζεται ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926 και θα είναι η 2η στην ιστορία των "μελανολεύκων" μετά την ΚΑΕ Απόλλων πρν από πολλά χρόνια (σκεφθείτε πως η Παναχαϊκή έχει συστήσει τρεις ΠΑΕ, την ΠΑΕ Παναχαϊκή, την ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 και την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891).

Πρόεδρος θα είναι ο Κώστας Αποστολόπουλος που προήδρευσε και της γ.σ., ενώ στο 5μελές δ.σ. θα είναι όπως επίσης είχαμε προαναγγείλει οι Ηλίας Γεωργίου και Βασίλης Βλασταράς.

Τα 5 μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΚΑΕ (Κώστας Αποστολόπουλος ως πρόεδρος – ήταν πρόεδρος και στη Γ.Σ., Γιώργος Ροκανάς αντί του Κώστα Μαρλαφέκα λόγω υποψηφιότητας του τελευταίου στις εκλογές στην ΕΟΚ, Βασίλης Βλασταράς, Ηλίας Γεωργίου, Φώτης Κατσαΐτης), τα οποία θα «τρέξουν» τα της δημιουργίας και της λειτουργίας της νέας Καλαθοσφαίρισης Ανώνυμης Εταιρίας ενόψει της συμμετοχής των «μελανόλευκων» στη Basket League.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωποι της ΚΑΕ Απόλλων στον ΕΣΑΚΕ θα είναι οι Γιώργος Αθανασίου και Νίκος Καρούμπαλος (αναπληρωματικός). «Παρών» στη Γενική Συνέλευση και ο δικηγόρος Γιάννης Κόττας, ο οποίος έδωσε τα φώτα του για διάφορα θέματα (πχ. υπόθεση Ακερ).

Και το όνομα αυτού;
ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας 1926. "Νονός" το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Απόλλων Πάτρας Νίκος Παπανικολάου.

Υποστήριξη: SilkTech