Ηττα της ΝΕΠ με 14-9 από τον ισχυρό Πανιώνιο

Κυριακή, Φεβρουάριος 10, 2019 - 6:17μμ

Η ΝΕΠ αν και ξεκίνησε καλά στο α΄ ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική (φινάλε α΄ γύρου) στον Β΄ Ομιλο του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, δεν τα κατάφερε και οι Νεοσμυρνιώτες ξέσπασαν στην επανάληψη και έφτασαν στη νίκη με 14-9.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου «έτρεξε» ένα επί μέρους σκορ 8-4 στο β΄ ημίχρονο, αποδεικνύοντας το γιατί βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τν ΝΕΠ να ανοίγει το σκορ με τον Αντίοχο, όμως ο Πανιώνιος απάντησε με τον Λύκαρη. Τα «δελφίνια» πήραν εκ νέου το προβάδισμα (2-1) με τον Καρβουντζή, όμως με δύο τέρματα του Καρακάση οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν προηγούμενοι το α΄ 8λεπτο. Στη β΄ περίοδο οι φιλοξενούμενοι αύξησαν το προβάδισμ΄λα τους με τον Αλεβίζο, όμως ο Φυκούρας μείωσε και πάλι σε απόσταση αναπνοής (3-4). Ο Πανιώνιος ανέβασε άλλες δύο φορές τη διαφορά στα δύο τέρματα (3-5, 4-6) με τους Καρακάση και Βέκκο, με τους παίκτες του Λάμπρου Αναστασόπουλου να απαντούν (4-5, 5-6) με τους Δουρίδα και Τουλγαρίδη.

Στο β΄ ημίχρονο ο Πανιώνιος ανέβασε στροφές, επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό του κι έφτασε σε ακόμη μια νίκη. Διαιτήτευσαν οι Πολυχρονόπουλος και Κραβαρίτης. Τα 8λεπτα: 2-3, 3-3, 2-5, 2-3.

ΝΕΠ (Λάμπρος Αναστασόπουλος): Λιβαθηνός, Γκίρης-Κανελλόπουλος, Γιαννακέας, Τουλγαρίδης 3, Νταλάπας, Φυκούρας 2, Γατομάτης 1, Καρύδης, Δουρίδας 1, Καρράς, Αντίοχος 1, Καρβουντζής 1, Νάσιος, Μανουδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Αϊβαλιώτης, Μπουζάλας, Ζουρίδης, Δημακόπουλος 1, Λύκαρης 1, Καρακάσης 3, Τσακιράκης 1, Αβαγιανός, Παττακός, Αλεβίζος 3, Βέκκος 2, Γεωργακόπουλος 1, Στάθας, Δούκας, Γ. Γαβαλάς 2.

Υποστήριξη: SilkTech