Ήττα στην παράταση για τους Μπακς του ασταμάτητου Αντετοκούνμπο-ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, Δεκέμβριος 3, 2018 - 8:41πμ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετικός, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει το Μιλγουόκι στη νίκη.

Οι Μπακς ηττήθηκαν 136-134 στην παράταση από τους Νικς στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης, με τον "Giannis" να φτάνει κοντά στο τριπλ νταμπλ φίγκιουρ, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους (10/16 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 13/16 βολές), 19 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 6 λάθη.

Τον "Greek Freak", ο οποίος έχασε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στα «ελάφια» στην κανονική διάρκεια του αγώνα, καθώς αστόχησε σε σουτ στα δύο δέκατα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη, με το σκορ στο 124-124, ακολούθησε σε απόδοση ο Έρικ Μπλέντσο που πέτυχε 27 πόντους, την ώρα που στο «στρατόπεδο» των Νικς ο πρώτος σκόρερ ήταν ο Εμάνουελ Μουντιέι με 28 πόντους.

Άξια αναφοράς είναι μια φάση στο πρώτο δωδεκάλεπτο της αναμέτρησης, η οποία εκνεύρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μπακς έπεσε ανάσκελα στο παρκέ μετά από προσπάθειά του να κόψει τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος κάρφωσε την μπάλα στο καλάθι του Μιλγουόκι, και ο Κροάτης πέρασε πάνω από τον πεσμένο "Giannis" για να επιστρέψει στην άμυνα.

Η κίνηση αυτή του Χεζόνια δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Αντετοκούνμπο και σε σχετική ερώτηση που έγινε στον "Greek Freak" μετά τον αγώνα παραδέχθηκε ότι τον πείραξε, ενώ προειδοποίησε τον αντίπαλό του πως, την επόμενη φορά που θα κάνει κάτι ανάλογο, θα «απαντήσει» με γροθιά σε σημείο που θα... πονέσει!

Οι Μπακς θα επιστρέψουν στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» την ημέρα των Χριστουγέννων.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech