Ήταν τύφλα από την βότκα, αλλά πέτυχε χατ τρικ!

Σάββατο, Μάιος 29, 2021 - 8:00πμ

«Είχα βγει το προηγούμενο βράδυ. Και ήταν μεγάλο βράδυ... Αλλά, πραγματικά, δεν περίμενα να παίξω, και δεν μου περνούσε καν από το μυαλό ότι θα ξεκινούσα βασικός.


Δεν είχα ξεκινήσει σε κανένα παιχνίδι της Άρσεναλ μέχρι τότε και δεν πίστευα ότι θα άλλαζε αυτό, από τη στιγμή, μάλιστα, που στην αποστολή ήταν οι Ρομπέρ Πιρές, Φρέντι Λιούνμπεργκ και Ρέι Παρλούρ. Ήταν δεδομένο πως θα κάθομαι ξανά στον πάγκο.

Σκέφτηκα ''γ...α το'' και πήγα στο πάρτι, που με είχαν καλέσει. Γύρισα στις 6 το πρωί. Ξυπνάω, λοιπόν, και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω. Το όνομά μου ήταν στην αρχική 11άδα!
Είχα ακόμη hangover, ενώ έπαιζα, και απλά έκανα τα πάντα για να μην ξεφτιλιστώ. Θυμάμαι, δεν το πίστευα όταν σκόραρα κιόλας. Ήταν μεγάλη ανακούφιση. Σκέφτηκα ''ΟΚ, μπορείς να με βγάλεις τώρα. Σε παρακαλώ, Αρσέν!'' Ένιωθα άρρωστος. Κυρίως ένιωθα τη βότκα να αναπηδά στο στομάχι μου. Μπορούσες, άλλωστε, να τη μυρίσεις στην ανάσα μου»...

Μια τέτοια ημέρα το 2003 ο... μεθυσμένος Ζερμέν Πέναντ πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού, πέτυχε χατ τρικ από το 16' έως το 26' στο 6-1 επί της Σαουθάμπτον και η Άρσεναλ ξεκινούσε ένα αδιανόητο αήττητο σερί 49 αγώνων, που τελείωσε στις 24 Οκτωβρίου 2004.

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech