Ιστορικές στιγμές για τον Διαγόρα Βραχνεϊκων

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 22, 2022 - 12:49μμ
Νίκη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος - Επικράτηση 1-0 στην Ρόδο

Νίκη -πρόκριση για τον Διαγόρα Βραχνεϊκων εκτός έδρας στην Ρόδο με αντίπαλο μια φιλόδοξη ομάδα την ΑΕ Ροδίων Αφάντου με χρυσό γκολ από τον Μπαρλα στην παράταση του κανονικού αγώνα και συγκεκριμένα στο 94ο λεπτό!
Σε αναρτησή της η ομάδα των Βραχνεϊκων, πανηγυρίζει: "Με την νίκη του αυτή ο Διαγόρας Βραχνεϊκων δείχνει το μέταλλο του το ποδοσφαιρικό του μέγεθος, που διαμορφώθηκε τόσα χρόνια στην Γ Εθνική Κατηγορία.
Με παίκτες που δείχνουν ότι τιμούν όσα έζησαν κ πρόκειται να ζήσουν σ ένα σωματείο που έχει ξεπεράσει τα όρια της Αχαιας.
Μ ένα προπονητή τον Ανδρέα Ζήκο που παίρνοντας την προπονητική σκυτάλη από τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο ο οποίος χάρισε στην ομάδα μας σε ελάχιστο χρόνο 2 κύπελλα(ΕΠΣ ΑΧΑΪ́ΑΣ Κ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΑΧΑΙΑΣ) απέδειξε γιατί θεωρείται κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους προπονητές στην Αχαια.
Μεγαλύτερη όμως αξία έχει ότι η αποστολή ξεκίνησε από την Πάτρα 03.00 πμ την νύχτα, έφθασε στην Ρόδο 09.00 πμ αγωνίστηκε 16.00μμ κ αυτά τα παιδιά έδειξαν παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού ότι μπαίνοντας στο γήπεδο τα δίνουν όλα.
Η αξία είναι όταν αγωνίζεσθαι να μην βλέπεις πίσω αλλά μπροστά.
Να βρίσκεις δύναμη να ξεπερνάς τα εμπόδια κ να κατακτας στόχους.
ΠΑΝΥΓΉΡΙ ΖΖΖΟΎΜΕ
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΆΜΕ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΕΠΑΞΙΑ
ΤΟ ΑΧΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την ΑΕ ΡΟΔΙΩΝ ΑΦΑΝΤΟΥ όπως κ για την ευγενική της χειρονομία να προσφέρει τιμητική πλακέτα στον τερματοφύλακα μας Κωνσταντίνο Θανόπουλο που πέρυσι αγωνίστηκε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων στην ομάδα τους".
Α.Ε.Ρ. Αφάντου (Παναγιώτης Μπεκιάρης): Κεφαλάς, Νικήτας, Φυλακούρης, Γιατσιάτος, Κορλός, Ζέλεφ, Μπαρδής, Φερεντίνος, Αρφαράς, Τομόρι, Κριεζής.
Διαγόρας Βραχνεΐκων (Ανδρέας Ζήκος): Θανόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Βασιλόπουλος, Γκολφινόπουλος, Σταυρόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Καραμπούλας, Αποστολόπουλος, Θωμάς (76′ Μπαρλάς), Μούτσα.

Υποστήριξη: SilkTech