Ισπανίδα πυγμάχος έγινε αγνώριστη μετά από 236 μπουνιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Δεκέμβριος 25, 2021 - 11:05πμ

Αγνώριστη ήταν μετά τον αγώνα της με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Amanda Serrano, η Ισπανίδα πυγμάχος Miriam Gutierrez, που άντεξε 10 γύρους αλλά δέχθηκε 236 γροθιές στο πρόσωπό.

Μετά το τέλος του αγώνα τους, οι δύο πυγμάχοι έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία, με την ηττημένη να παραδέχεται την ανωτερότητας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και να φαίνεται στη φωτογραφία το εξαιρετικά πρησμένο πρόσωπό της.

Η Amanda Serrano, μόνο στον πρώτο γύρο, έριξε 37 γροθιές στο πρόσωπο της αντιπάλους της πριν εξαπολύσει την επίθεσή της με ακόμη 199 στους υπόλοιπους γύρους.
Μιλώντας μετά τον αγώνα, η Πορτορικανή πυγμάχος Amanda Serrano ευχαρίστησε την Miriam Gutierrez και την επαίνεσε για την σκληράδα της και τον καλό της αγώνα:

«Δεν ήρθε για να ξαπλώσει (σ.σ. να βγει νοκ άουτ)» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι μια σκληρή μαχήτρια. Είπε ότι ήταν σε καλύτερη φόρμα αυτή τη φορά από ό,τι όταν πάλεψε με την Katy Taylor. Eίχε έναν αγώνα τον περασμένο μήνα που κέρδισε. Πάλεψα με την καλύτερη Miriam Gutierrez και την κέρδισα. Ήταν ένας πόλεμος από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν τιμή.

Το νοκ άουτ, αν ερχόταν θα ερχόταν, αλλά ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι τη νίκησα».

Υποστήριξη: SilkTech