Ισοπαλία της Παναχαϊκής με τον Βόλο στην Αγυιά- Ενάμιση μήνα χωρίς νίκη

Σάββατο, Απρίλιος 13, 2019 - 5:11μμ

Νέα απώλεια για την Παναχαϊκή που αγνοεί τη νίκη από τις 9 Μαρτίου και αποχαιρέτησε και τυπικά τη δεύτερη θέση. Οι «κοκκινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Βόλο στην Αγυιά για την 27η αγωνιστική της Football League.

Η Παναχαϊκή έχει να πάρει τρίποντο από τον αγώνα της Άρτας με τον Καραϊσκάκη και εντός έδρας νίκη από την αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων στις 6 Μαρτίου.

Έτσι μοιραία οι «κοκκνόμαυροι» αποχαιρετούν και τυπικά το όνειρο της ανόδου και ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές ώστε να μην χάσουν και το τραίνο της Super League 2.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο σημερινός αγώνας με τον πρωταθλητή Βόλου παρότι δεν είχε τη σημασία που αναμενόταν, είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές τελικές σε καθ’ όλη τη διάρκειά του, χωρίς όμως να είναι πολλές οι καλές στιγμές.

Η Παναχαϊκή προσπάθησε, επιτέθηκε διαφορετικά αλλά και πάλι πλήρωσε την δυστοκία της και την έλλειψη ψυχραιμίας στην τελική πάσα.

Τον βαθμό έδωσε και πάλι ο αρχηγός Νίκος Λουμπαρδέας, που ξεχώρισε για το πάθος του, φτάνοντας στα 4 τέρματα φέτος.

Ακολουθεί για την Παναχαϊκή ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, μεσοβδόμαδα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών), βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Πήττας (Ηλέιας)

Κάρτες: 91’ Λουμπαρδέας / 56’ Φράγκος, 85’ Πέντα

Γκολ: 81’ Λουμπαρδέας / 41’ Κόκκορης

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Πολυχρόνης, Πλέγας, Φουρλάνος (69’ Μωραΐτης), Κολ, Ελευθεριάδης, Μοντιέλ (56’ Μπαστακός), Κυνηγόπουλος (46’ Αργυρόπουυλος).

Βόλος (Χουάν Φερνάντο): Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Πίσπας, Ενγουέμ, Φράγκος, Δόρης, Κορέλας (68’ Λούκας Γκαρσία), Κοκκόρης (59’ Κότο), Κόκας.

 

Υποστήριξη: SilkTech