Ισοπαλία στη Λάρισα για τη ΝΕΠ

Κυριακή, Δεκέμβριος 16, 2018 - 7:06μμ

Η ΝΕΠ απέδρασε από την Λάρισα με ισοπαλία 10-10 με τον εκεί ΝΟΛ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 9-6 στη λήξη της γ΄ περιόδου και φάνηκε να πλησιάζουν στη νίκη, ωστόσο τα «δελφίνια» με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο 8λεπτο κατάφεραν να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Τα δυο τελευταία γκολ της ΝΕΠ πέτυχε ο Γιώργος Κανελλόπουλος, με την ομάδα του Λάμπρου Αναστασόπουλου να παίζει από τις αρχές του β΄ 8λεπτου χωρίς τον Κωνσταντίνο Αντίοχο (τέθηκε εκτός με 3 αποβολές), αλλά και τον Νίκο Τουλγαρίδη που αποβλήθηκε λίγο πριν τελειώσει το α΄ ημίχρονο (παρότι ο ίδιος δέχτηκε δαγκωνιά!).

Παράπονα υπάρχουν για τους διαιτητές Χατζηγούλα και Αντζουλάκο (απέβαλαν τον έφορο της πατρινής ομάδας, Παναγιώτη Κανελλόπουλο, 4.29΄ πριν λήξει το παιχνίδι).

Τα 8λεπτα: 4-4, 2-1, 3-1, 1-4.

Τα γκολ του ΝΟ Λάρισας: Στεργίου 1, Γκαγκασούλης 1, Γλούνης 4, Ευσταθίου 2, Πατούνας 1, Θεοδωρακόπουλος 1.

ΝΕΠ: Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 2, Σανίδας, Τουλγαρίδης, Φυκουρας 2, Δουρίδας 4, Γατομάτης 1, Καρύδης, Μεντζίνης, Καρράς, Αντίοχος, Καρβουντζής 1, Σταυρόπουλος, Γιαννακέας, Θεοδουλίδης.

Υποστήριξη: SilkTech