Ισοπαλία με δύο πρόσωπα για την Παναχαϊκή στην πρόβα τζενεράλε

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 18, 2019 - 7:40μμ

Ισόπαλη 2-2 με τον Απόλλωνα αναδείχθηκε η Παναχαϊκή στην πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έτσι οι «κοκκινόμαυροι» έμειναν αήττητοι στα εν Ελλάδι φιλικά τους.

Θυμηθείτε την εξέλιξη λεπτό προς λεπτό

Στην φετινή πρεμιέρα της Αγυιάς, το νέο χορτάρι έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση παρά τα προβλήματα που παρουσίασε λόγω του ότι δεν έχει δέσει ακόμα καλά.

Η Παναχαϊκή μετά το πολύ κακό πρώτο τέταρτο, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, πληρώνοντας κυρίως τις αμυντικές της δυσλειτουργίες, ισορρόπησε στο παιχνίδι και κυριάρχησε για τα επόμενα τρία περίπου τέταρτα, καθώς στο τελευταίο μισάωρο δεν παίχτηκε σχεδόν καθόλου παιχνίδι.

Ο Σιατραβάνης ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και πέτυχε το πρώτο γκολ, «σερβίροντας» το δεύτερο, με τον Κολ να ακολουθεί, δείχνοντας ότι φέτος θα εμφανιστεί διαφορετικός μετά από εμπειρία ενός έτους στην Ευρώπη.

Το φιλμ του αγώνα

3' Σουτ του Παυλίδη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ

5' 0-1 για τον Απόλλωνα. Ο Blazic με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής στέλνει την μπάλα στο δεξί παράθυρο της εστίας του Σούλη

11' Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Coll με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια άδειασε όλη την άμυνα του Απόλλωνα σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

12' 0-2 ο Απόλλων με γκολ του Markovski με κεφαλιά

22' Σουτ του Σιατραβάνη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος

27' Καλή στιγμή για την Παναχαϊκή. Ο Coll δέχτηκε τη σέντρα από τον Σταμόπουλο και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ

33' Γκολ για την Παναχαϊκή! Ο Coll έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Σιατραβάνης μέσα από την περιοχή με κεφαλιά έκανε το 1-2!

40' Καλή εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη έδιωξε δύσκολα στη γωνία του ο Αναγνωστόπουλος

47' Μοναδική ευκαιρία! Πραγματικά κρύφτηκε η μπάλα! Μωραΐτης, Σιατραβάνης, Κολ άλλαξαν υπέροχα την μπάλα και ο τελικός αποδέκτης ο Κυνηγόπουλος από κοντά και από καλή θέση έστειλε την μπάλα στα χέρια του Αναγνωστόπουλου!

54' Μεγάλη ευκαιρία! Ο Σιατραβάνης με κεφαλιά από κοντά στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ!

70' Γκολ για την Παναχαϊκή! Από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά γράφει το 2-2!

77' Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Orlandic μέσα από την περιοχή σούταρε και έδιωξε με δυσκολία ο Αναγνωστόπουλος!

Κίτρινες: 61’ Ιμεράι, 74’ Σιατραβάνης / 39’ Ζησόπουλος, 47’ Τόμας, 69’ Γκίνο, 72’ Βιτλής, 83’ Αγρόδημος

Γκολ: 33’ Σιατραβάνης, 69’ Κυνηγόπουλος / 5’ Μπλάζιτς, 12’ Μαρκόφσκι

Παναχαϊκή (Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης (81’ Ρουγκάλας), Τσελεπίδης, Παπατόλιος (81’ Ιντζόγλου), Ιμεράι (66’ Λινάρδος), Κυνηγόπουλος (71’ Μασούρας), Σιατραβάνης, Κολ, Μωραΐτης (67’ Όρλαντιτς).

Απόλλων (Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Ζησόπουλος (78΄Βαφέας), Κύργιας, Χουχούμης (62’ Πατράλξης), Κυριακίδης (62’ Βάρκας), Λαγός (62’ Βιτλής), Παυλίδης (62’ Γκίνο), Μπλάζιτς (78’ Αγρόδημος), Τόμας, Μπαστιάνος (78’ Βουό), Μαρκόφσκι (62’ Εντουάρντο) .

Υποστήριξη: SilkTech