ΙΟΠ: Παραχώρηση της χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστων ζωνών παραλίας

Τρίτη, Νοέμβριος 29, 2022 - 12:00μμ
Στήριξη φορέων

Το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών συνήλθε, εκτάκτως, προκειμένου να ανακοινώσει στα μέλη, τους φίλους και την πατραϊκή κοινωνία την ολοκλήρωση της παραχώρησης του δικαιώματος χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστων ζωνών παραλίας των εγκαταστάσεων του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών.
Σε ανακοίνωσή του ο ΙΟΠ, αναφέρει σχετικά με την παραχώρηση: "Πρόκειται για την ολοκλήρωση της πρώτης στην Ελλάδα παραχώρησης σε αθλητικό σωματείο, βασισμένης στο νέο νομοθετικό πλαίσιο που τέθηκε σε ισχύ το 2019 (γνωστότερο ως νόμος Παπανάτσιου).
Το σχετικό έγγραφο παραδόθηκε ιδιοχείρως από τον υπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο, τον υφυπουργό εξωτερικών κ. Ανδρέα Κατσανιώτη και τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη στον Πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον Όμιλο να συνεχίσει απρόσκοπτα στο μέλλον την κοινωνική και ναυταθλητική προσφορά του στην τοπική κοινωνία μέσω αθλητικών διοργανώσεων και δραστηριότητας.
Η πολιτεία δια χειρός του υπουργού έρχεται να επισφραγίσει ένα καθολικό αίτημα της συνέχισης του έργου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου και να εκφράσει τη βούληση όλων των βουλευτών του νομού, των παρατάξεων, των φορέων και των συμπολιτών μας, οι οποίοι διαχρονικά στηρίζουν τη δράση του.
Είναι χαρά μας αλλά και υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους και ιδιαίτερα τον μηχανικό κ. Κώστα Μαλαμή, τον δικηγόρο κ. Στάθη Φίλη, και τον Διευθυντή της Περιφέρειας κ. Χρήστο Παπασημακόπουλο.
Επίσης, με ιδιαίτερη χαρά, αναδεικνύουμε την υποστήριξη του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, του δικηγόρου κ. Κώστα Κρεμμύδα για την πολύτιμη νομική προσφορά του στην υλοποίηση της παραχωρήσεως και στη δικαστική προστασία του Ομίλου έως σήμερα και φυσικά τη σημαντική στήριξη του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, τον οποίο το Δ.Σ. ευχαριστεί ερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μελών του Ομίλου".

Υποστήριξη: SilkTech