Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Έπος το διαφημιστικό σποτ με «Κυριάκο», «Αλέξη» και άρωμα εκλογών

Σάββατο, Μάιος 20, 2023 - 12:00πμ
Διαφημιστική καμπάνια

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης μπορεί να γίνεται τον ερχόμενο Οκτώβρη, όμως το διαφημιστικό σποτ είναι έτοιμο και γίνεται viral στο διαδίκτυο. Οι δημιουργοί του πόνταραν αυτή τη φορά στις εκλογές...

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης θα γίνει την 1η Οκτωβρίου του 2023 και οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Το διαφημιστικό σποτ που κάθε χρόνο κεντρίζει τα βλέμματα και συνήθως γίνεται viral, έχει αυτή τη φορά άρωμα εκλογών. Το σκηνικό έχει στηθεί σε καφενείο με τη μάχη... της ατάκας να προκαλεί χαμόγελα. Δύο νεαροί μαυροπουκαμισάδες δεν κρύβουν τις πολιτικές τους προτιμήσεις και αρχίζουν να αναπτύσουν τα επιχειρήματά τους για τον νικητή των εκλογών.

Ποιος θα κερδίσει; Ο Αλέξης ή ο Κυριάκος; «Ο Αλέξης φυσικά» απάντησε ο πρώτος με τον δεύτερο να διαφωνεί και να του λέει χαρακτηριστικά «κοιμάσαι όρθιος. Ο Κυριάκος θα κερδίσει που έχει εμπειρία». «Μα και ο Αλέξης έχει εμπειρία» επιμένει ο πρώτος από τους δύο πρωταγωνιστές που χτυπούν τα χέρια τους στο τραπέζι κατά την ανταλλαγή των επιχειρημάτων τους.
Στο διπλανό ένας άλλος πελάτης κοιμόταν και από τον θόρυβο ξύπνησε. Εκείνος στέλνει το μήνυμα για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στον οποίο όπως αναφέρει δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Η κόντρα πάντως των δύο μαυροπουκαμισάδων έχει και συνέχεια, με ατάκες που παραπέμπουν στην Πόπη Τσαπανίδου και το «Αλέξη έλα με φόρα» αλλά και στον Δημήτρη Κουτσούμπα που είπε: «Εσείς δεν βάζετε μυαλό, αλλά αυτοί είστε».

Οι υπεύθυνοι έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να προμοτάρουν άριστα τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης με μια σειρά από εμπνευσμένα βίντεο. Θυμηθείτε ορισμένα από αυτά στα επόμενα βίντεο...

Η συμμετοχή αναμένεται και φέτος μεγάλη, ενώ οι δημιουργοί του διαφημιστικού σποτ αναμένεται να επανέλθουν το καλοκαίρι με νέο σποτάκι, για να υπενθυμίσουν το ραντεβού για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης.

Υποστήριξη: SilkTech