Ημερίδα του ΠΣΑΤ στη μνήμη Σταύρου Ρεπανά

Πέμπτη, Μάιος 5, 2022 - 10:30μμ
Στη Θεσσαλονίκη

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης και την Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Μακεδονίας διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη ημερίδα, την Παρασκευή 6 Μαϊου 2022. Η ημερίδα, που διεξάγεται, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη του Σταύρου Ρεπανά, θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλλάρη 5 - 3ος όροφος) από τις 11:30 π.μ. έως τις 2μ.μ.
Στη διάρκεια της ημερίδας, κύριο θέμα της οποίας είναι «Το παρόν και το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των υποδομών σε Ελλάδα και Ευρώπη» χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ Νίκος Καρράς, , ο πρόεδρος της ΕΠΣΜακεδονίας Σάββας Δημητριάδης.
Για το τεράστιο έργο και την μεγάλη προσωπικότητα του Σταύρου Ρεπανά θα αναφερθεί ο παλαιός συνεργάτης του και μέλος του ΠΣΑΤ Άγγελος Μοσχούλας.
Ομιλητές θα είναι οι Παναγιώτης Γιουρούκαλης, Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Οι προοπτικές ανάπτυξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου», Αχιλλέας Υφαντίδης, Ψυχολόγος – Επικοινωνιολόγος - Επιστημονικός συνεργάτης Σχολών Προπονητών UEFA της ΕΠΟ - Συγγραφέας, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα: «Βέλτιστη επικοινωνία προπονητών με παιδιά - αθλητές και γονείς στην ψηφιακή εποχή», Νίκος Φράγκος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού - Προπονητής Ποδοσφαίρου που θα αναφερθεί στο θέμα: «Ο ρόλος και ο σκοπός των Ακαδημιών σήμερα και αύριο» και Ανέστης Τσεντεμεΐδης, προπονητής στη Φορτούνα Ντύσσελντορφ -Εκλέκτορας της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα: «Οι υποδομές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη Γερμανία».
Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία οι εκπρόσωποι των ομάδων (προπονητής και αρχηγός) του Ιωνικού και του Ορφέα Σουρωτής θα αναφερθούν στον 51ο Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αείμνηστου δημοσιογράφου Σταύρου Ρεπανά και θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 και ώρα 17:30 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Υποστήριξη: SilkTech