Ημερίδα για το beach soccer και τις προοπτικές διοργανώσεων στη Δυτική Ελλάδα

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 22, 2022 - 12:57μμ
Από τη Νάπολη Πατρών σε συνεργασία με την Περιφέρεια

Το σωματείο Α.Π.Σ Νάπολη Πατρών με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Άδωνις», στην Πάτρα, στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν βραβεύσεις των αθλητών αλλά και των πρωταγωνιστών της ομάδας στον μεγάλο τελικό στο Euro winners challenge.
Θα υπάρξουν ακόμη παρεμβάσεις των στελεχών της παγκόσμιας ομοσπονδίας beach soccer, ενώ θα γίνει παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις με τα λογότυπα της ΠΔΕ ως προβολή για την περιοχή μας στο εξωτερικό.
Στην εκδήλωση επίσης θα παρουσιαστούν τα οφέλη που θα αποκομίσει η πόλη από τους αγώνες και τον θεματικό αθλητικό τουρισμό που θα προσελκύσει κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες, διεξάγοντας διοργανώσεις Ευρωπαϊκού και παγκοσμίου επίπεδου.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα μέσα από αναλυτική παρουσίαση που θα γίνει, και επιπλέον θα παρουσιαστεί το δωρεάν καινοτόμο πρόγραμμα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-12 ετών «beachsoccerkids»

Υποστήριξη: SilkTech