Ημέρες γενεθλίων για το Κλειστό στο Κουκούλι - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Νοέμβριος 17, 2020 - 11:02μμ

Όταν το κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι του ΠΕΑΚ Πάτρας ξανά άνοιξε το 2012 για την νεολαία και τις ομάδες  της Πάτρας. Ημέρες ''γενεθλίων'' διανύουμε μιας και το κλειστό στο Κουκούλι ετοιμαζόταν να ανοίξει μετά από τέσσερα χρόνια (!) που ήταν κλειστό από το 2008.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος θυμάται χαρακτηριστικά:

«Για να θυμηθούμε τι είχε γίνει... Το γήπεδο ήταν κλειστό, γιατί ο ανάδοχος  μηχανικός της ανακατασκευής του γυμναστηρίου δεν το παραδίδει, μιας και δεν του έδιναν χρήματα για το παρκέ... σε εποχές μάλιστα μνημονίου!

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, του τότε μέλους του Δ.Σ. του ΠΕΑΚ Πάτρας κ. Ανδρέα Κόγκα, του αντιπροέδρου της Τ.Ε.Χ. Πελοποννήσου κ. Κώστα Διαμαντόπουλου, της ΑΣΕ Ορμή και της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας με την διοίκηση της Ο.Χ.Ε., βρέθηκε η λύση με την τελευταία να δανείζει στο ΠΕΑΚ Πάτρας ένα τάραφλεξ, ώστε το γήπεδο να ανοίξει πάλι.

Μάλιστα πρέπει να μνημονεύσουμε και τις ενέργειες των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. του ΠΕΑΚ και του προέδρου Παναγιώτη Κογκόλη, καθώς και των ανθρώπων του σωματείου ΑΣΒΑ Τόφαλος που έβαψαν και επιμελήθηκαν την κερκίδα.

Η πυροσβεστική Πάτρας καθάρισε όλο το γήπεδο και  ένας εν ενεργεία τότε πυροσβέστης, ήταν ο σημερινός έφορος της  Ακαδημίας των Σπορ, Αλέκος Μεντζελόπουλος.

Το γήπεδο αναβαθμίστηκε και φιλοξένησε αγώνες των εθνικών ομάδων χάντμπολ, Ευρωπαϊκούς αγώνες συλλόγων γυναικών  καθώς και τελικό κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ».

Υποστήριξη: SilkTech