Ηλίας Παπαθεοδώρου: "Θέλουμε να κάνουμε το 3-0"

Τετάρτη, Ιούνιος 6, 2018 - 10:42μμ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Προμηθέα, με τον  προπονητή των γηπεδούχων Ηλία Παπαθεοδώρου, να τονίζει πως δεδομένων των συνθηκών ο ΠΑΟΚ έπαιξε για να ευχαριστήσει τον κόσμο του και υποστήριξε πως στόχος πλέον είναι το 3-0. Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε ότι ο Προμηθέας έχει προβλήματα με σημαντικούς παίκτες. Δεν ξέραμε το μέγεθος. Έχει κάνει όμως μεγάλες νίκες με απουσίες και προετοιμαστήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι ανάλογο της περίστασης. Πολύ γρήγορα με την απώλεια του Πράδερ ο Προμηθέας έδωσε χρόνο σε παιδιά που έχει και τα δουλεύει.

Δεν φοβάται να το κάνει. Δεν ήταν μια απόφαση που πήρε για πρώτη φορά. Εμείς δεν είχαμε ανταγωνισμό, παίξαμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο σεβόμενοι τον αντίπαλο, τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Θα πάμε στην Πάτρα γνωρίζοντας ότι ο Προμηθέας είναι ομάδα με ισχυρό "εγώ". Θέλουμε να κάνουμε το 3-0. Θα χρειαστεί προσπάθεια και συγκέντρωση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ειδικά αν επιστρέψουν κάποια από τα παιδιά του Προμηθέα».

Τι θα μπορούσε να κρατήσει από ένα τέτοιο παιχνίδι; Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου απάντησε: «Είναι πρόβλημα το θέμα της συγκέντρωσης σε αυτή τη φάση. Οι ομάδες ήταν ένα επίπεδο πίσω σε ταχύτητα. Σεβόμαστε όμως την προσπάθεια που κάνουμε, σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Δεν είναι εύκολο και στα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Παίξαμε 50 παιχνίδι με ατελείωτα ταξίδια, προερχόμαστε από επίπονα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ελπίζω να τελειώσουμε με τον τρόπο που πρέπει».

«Ο Καρράς δουλεύει όλο το διάστημα, είναι νέος παίκτης και του δώσαμε χρόνο συμμετοχής. Είναι παίκτης στον οποίο έχουμε πιστέψει και θα μας δικαιώσει με την πορεία του».

Υποστήριξη: SilkTech