Ηλίας Παπαθεοδώρου: "Ο Προμηθέας αναβαθμίζει το πρωτάθλημά"

Σάββατο, Ιανουάριος 27, 2018 - 9:56μμ

Όλα αυτά τα στοιχεία που διαθέτει ο Προμηθέας αναβαθμίζουν το πρωτάθλημά μας και γι’ αυτόν τον λόγο του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο αντίπαλός μας, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κούραση που είχαμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια και κυρίως από το δύσκολο ταξίδι στην Τενερίφη.

Θέλω όμως να πω κάποια πράγματα που με έχουν ενοχλήσει. Στο α΄ ημίχρονο επαναλήφθηκαν πράγματα που έχουν γίνει στα τελευταία 7-8 παιχνίδια μας, αλλά, πλέον, έφτασε ο κόμπος στο χτένι και φτάνει πια η ανοχή. Κάποιοι δεν σέβονται τον ΠΑΟΚ και την προσπάθειά μας.

Είδα στο 3 λεπτό μια ομάδα που πίεζε με μαν του μαν πρες και μια ομάδα που είχε κλειστεί στο καβούκι της και τα φάουλ ήταν 6-0. Ο Γκος που είχε πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια του και τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, σούταρε μηδέν βολές.

Στο α΄ ημίχρονο μας χρέωσαν με αντιαθλητικά φάουλ και με τεχνικές ποινές. Κάποιος λέει μίλησε, κάποιος άκουσε κάτι, δεν μπορώ να καταλάβω... Τα ίδια έχουν συμβεί, όμως, και σε παλιότερα παιχνίδια μας και ειλικρινά δεν ξέρουμε από που προέρχονται όλα αυτά.

Θέλω να διευκρινίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι εμείς δεν έχουμε κανέναν καημό να πάρουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας ή να βγούμε 2οι ή 3οι στην τελική βαθμολογία. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα συγκροτημένη και σε σταθερές βάσεις.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με ρώτησε δημοσιογράφος το πως σούταρε ο αντίπαλός μας τόσες πολλές βολές. Στην Αμαλιάδα τα δίποντα μετρούσαν ως τρίποντα και είδαμε να κλείνουν και τα φώτα και να συνεχίζεται το παιχνίδι. Αν θέλουν κάποιοι να αλλάξουμε συμπεριφορά και να πάμε στα κάγκελα, τότε και εμείς θα πάμε στα κάγκελα.

Το πιο πιθανό ήταν να χάσουμε σήμερα, έτσι όπως έπαιξε και ο Προμηθέας, όμως τουλάχιστον αφήστε μας να παίξουμε. Στο β΄ ημίχρονο όλα ήταν 50%-50%, έγιναν κάποια λάθη εκατέρωθεν, όμως το παιχνίδι είχε πάρει ήδη τον δρόμο του».

Υποστήριξη: SilkTech