Ηλεκτρονικός έλεγχος της θερμοκρασίας του νερού στο "Πεπανός"

Πέμπτη, Μάρτιος 5, 2020 - 9:33μμ

Ένα πάγιο αίτημα των συλλόγων αλλά και των χρηστών ήταν η ενημέρωση για την θερμοκρασία του νερού στις δύο δεξαμενές του κολυμβητηρίου "Πεπανός".

Η νέα Διοίκηση του ΠΕΑΚ υλοποιώντας την υπόσχεσή της, τοποθέτησε δυο ψηφιακές οθόνες με τις ενδείξεις θερμοκρασίας που αντιστοιχούν στις δύο δεξαμενές.

Η λειτουργία τους εγκαινιάστηκε στην διάρκεια των επίσημων αγώνων πόλο το Σάββατο (29/3).

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση του ΠΕΑΚ για την σημαντική αυτή ενέργεια, που αντιστοιχεί σε ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών στο Εθνικό Κολυμβητήριο, πολύ περισσότερο δε, επειδή εδώ και 20 χρόνια λειτουργίας της εγκατάστασης, καμία διοίκηση δεν το είχε αποτολμήσει.

Ο συνεχής έλεγχος και η διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού στην διάρκεια των χειμερινών μηνών σε ανεκτά τουλάχιστον επίπεδα (πάνω δηλαδή από 25ο βαθμούς Κελσίου) είναι σίγουρο ότι θα ανακόψει την εγκατάλειψη του υγρού στίβου από εκατοντάδες μικρούς κυρίως, αθλητές κάθε χειμώνα.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΝΟΠ, διαβάζουμε: "Ο ΝΟΠ χαίρεται ειλικρινά για την θαυμάσια πρωτοβουλία των υπευθύνων του ΠΕΑΚ και εύχεται να γίνεται πάντα κατανοητή σε όλους η διαδικασία λήψης των μετρήσεων, κάτι που δεν θα επιτρέψει γκρίνιες και αμφισβητήσεις".

Υποστήριξη: SilkTech